Creare Magazin Online Produse Bio sau Organice

Ce este un magazin online de produse bio?

Un magazin online dedicat produselor bio sau organice reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati prin care comercializati in mediul online produse destinate acestei nise. 

Platforma pusa la dispozitie de echipa SVO Web Design Agency are ca scop principal generarea de conversii (vanzari). Aceasta este optimizata in functie de clientela pe care afacerea dumneavoastra o targeteaza.

Magazinul dumneavoastra online de produse bio este locul in care potentialii clienti pot intra in legatura cu dumneavoastra, achizitioneaza produse, descopera informatii despre brand sau despre valorile dupa care va ghidati. 

 

Cui ne adresam?

Serviciile noastre de dezvoltare magazin online se adreseaza atat micilor producatori de produse bio, organice sau eco, cat si importatorilor sau distribuitorilor din aceasta industrie. 

Astfel, daca afacerea dumneavoastra se concentreaza in jurul cultivarii plantelor sau legumelor organice, cresterii animalelor folosind practici eco, dezvoltarii de produse cosmetice cu componente bio (uleiuri esentiale, lotiuni, creme si asa mai departe) pe care doriti sa le comercializati online, platforma noastra reprezinta solutia ideala. 

De ce ar trebui sa ai un magazin online de produse bio?

Magazinul online pus la dispozitie este unul performant si ofera numeroase functionalitati si sisteme necesare pentru cresterea afacerii.

Platforma este dezvoltata pentru a atrage potentiali clienti interesati de produsele bio. Acestea sunt atent catalogate si dispuse astfel incat, in momentul accesarii siteului, utilizatorul sa poate afla toate informatiile necesare si sa poata comanda cu usurinta. Plata se efectueaza cu cardul, in deplina siguranta.

Produsele sunt evidentiate in platforma, iar vizitatorul le poate comanda folosind orice device (desktop, smartphone sau tableta). 

Cum iti poate fi de folos un magazin online de produse bio?

Echipa noastra de web design pune la dispozitie o platforma cu un design modern, atractiv, care sa incante utilizatorul. Magazinul online este responsive, permitand astfel accesarea de pe orice dispozitiv, fie el telefon mobil, tableta, laptop sau desktop. 

Magazinul online este livrat cu numeroase functionalitati si sisteme automatizate care sa ajute la o buna gestionare a afacerii. Acesta poate emite numeroase rapoarte legate de stocuri, clienti sau vanzari. Totodata va permite aplicarea discounturilor pentru produsele selectate sau setarea cupoanelor de reducere cu ajutorul unui sistem de fidelizare clienti.

Platforma prezinta si un sistem de gestionare al continutului (CMS) ce face posibile numeroase modificari pentru magazinul dumneavoastra online. Acestea pot fi realizate fara ajutorul unui web developer si se pot efectua foarte usor. Astfel, puteti incarca noi imagini, videoclipuri, descrieri si informatii, puteti adauga produse si categorii noi de produse, puteti seta noi modalitati de plata sau de livrare a produselor.

O platforma cu web design atractiv si modern, cu functii de cautare avansate care sa usureze reperarea produselor si securizata, va stabili increderea utilizatorului in brandul si afacerea dumneavoastra.

Modul intuitiv in care este distribuita informatia pentru magazinul online de produse bio si aspectul deosebit vor crea o experienta placuta pentru utilizatori. 

Platforma este usor de navigat si poate fi livrata cu functii UPSELL care vizeaza cresterea valorii pe tranzactie. 

Cum poti promova un magazin online de produse bio?

Nu doar aspectul si functionalitatile unui magazin online sunt importante, dar si promovarea acestei platforme de comercializare a produselor bio. Expertii nostri in marketing online implementeaza campanii Google care sa genereze imediat trafic, campanii Social Media sau campani Newsletter.

Campaniile Pay Per Click sunt recomandate afacerilor recent lansate care isi doresc sa aduca trafic pe site si sa genereze vanzari imediat dar si celor ce isi doresc sa creasca volumul de conversii.

Campaniile de newsletter targeteaza utilizatorii care s-au abonat la buletinul dvs de stiri si le ofera acestora informatii despre produse, reduceri sau oferte promotionale. 

Poti beneficia de expunere internationala?

Da, puteti beneficia de expunere internationala! Pentru a putea realiza acest lucru, este recomandat sa rezervati un domeniu cu extensie relevanta (exemplu: .com, .org, .eu). Va putem oferi asistenta in acest sens.

Functia multi language este cea care le ofera uilizatorilor posibitatea de a comuta limba intr-o alternativa familiara lor.

In cat timp poate fi gata magazinul?

Echipa SVO de dezvoltare magazin online va avea nevoie de 30 de zile pentru a va pune la dispozitie o platforma moderna, cu un design atractiv si toate fuctionalitatile necesare de gestionare a afacerii.

Daca doriti sa implementam functii suplimentare, termenul de livrare va fi afectat. Verificati sectiunea Pret Magazin Online pentru mai multe detalii. Pentru a putea seta un termen de livrare, va rugam sa ne contactati si sa ne oferiti toate informatiile despre nevoile afacerii dumneavoastra. 

Magazin Online Produse Bio

Alege un magazin online profesional produse bio!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte tipuri de magazine online