exemplu site festival

Creare site pentru domeniul muzica

Ce este un site pentru muzica?

Serviciul de creare site specific domeniului muzical poate ingloba ofertele puse la dispozitie de dumneavoastra, fie ca sunteti artist, trupa, radio, casa de discuri sau studio de inregistrare.

Prin intermediul siteului de muzica veti putea oferi vizitatorilor sau admiratorilor stiri si noutati, mostre muzicale, evenimente ulterioare, sisteme de ticketing sau programari, va puteti promova noile colaborari sau ultimele creatii muzicale lansate pe piata. 

Cui ne adresam?

Un site de muzica este un real ajutor pentru businessuri sau persoane care activeaza in domeniul muzical sau al evenimentelor. Lista de mai jos cuprinde doar cateva dintre subdomeniile care ar putea profita de avantajele unui serviciu de creare site sau web design:

 • Artisti;
 • Trupe;
 • Studio de inregistrare;
 • Platforme de booking/ticketing artisti pentru diverse evenimente;
 • Platforme de stiri muzicale;
 • Radio;
 • Platforma fan club;
 • Casa de discuri;
 • Posturi de televiziune muzicale;
 • Magazin online pentru echipamente si instrumente muzicale;
 • si multe altele.

De ce ar trebui sa ai un site dedicat pentru domeniul muzica?

Daca sunteti un artist muzical, un site de prezentare pentru acest domeniu este un bun instrument de promovare online. Admiratorii vor avea posibilitatea de a va cunoaste mai bine si de a interactiona cu dumneavoastra.

De asemenea, solutiile SVO de creare site le ofera posibilitatea fanilor dumneavoastra de a avea acces si la ultimele noutati despre videoclipuri, piese sau albume lansate. In procesul de creare site muzica putem implementa galerii foto/video, sectiune de contact sau chiar un calendar pe care utilizatorii sa va poata verifica disponibilitatea pentru anumite date, inainte de a va contacta.

Veti putea adauga detalii despre serviciile oferite, despre showurile dumneavoastra sau playlistul pentru evenimentele la care sunteti invitat.

In cazul unui studio de inregistrare, siteul dumneavoastra poate contine o lista cu toti artistii care au ales serviciile firmei, experienta lor, galerii foto cu locatia in care au loc inregistrarile sau tehnologia folosita.

De asemnea, putem integra fisiere video cu momentul inregistrarilor, making of, detalii despre experienta in domeniu a echipei. Fie ca realizati inregistrari pentru artisti, reclame, coveruri, podcasturi, toate aceste informatii trebuie sa se regaseasca pe siteul dumneavoastra si sa fie usor accesibile tuturor celor care ar putea fi interesati de ofertele, pachetele si optiunile puse la dispozitie. 

Prin serviciul creare site vom putea implementa toate functionalitatile de care aveti nevoie pentru a atrage nu doar persoane ce activeaza deja in domeniu, dar si utilizatori care ar putea fi interesati de activitatea dumneavoastra. 

Cum iti poate fi de folos un site pentru muzica?

Un site de muzica este una dintre cele mai bune modalitati prin care dumneavoastra va puteti expune serviciile, creatiile muzicale, dar si posibilitatea de programari pentru evenimente.

De asemena, daca aveti in plan sau detineti deja propria linie de merchandise, web siteul dumneavoastra este locul ideal in care sa comercializati aceste produse. Solutiile noastre de creare site vor raspunde tuturor cerintelor dumneavoastra si va garateaza o platforma 100% responsive, moderna, usor de folosit. 

Pentru ca fanii dumneavoastra sa fie la curent cu toate noutatile, putem implementa si functii tip subscribe. Admiratorii isi introduc in site adresa de email si vor primi newslettere regulate despre toate noutatile si planurile dumneavoastra pe viitor.

In schimb, daca dumneavoastra puneti la dispozitie un studio de inregistrare care detine un portofoliu de artisti sau o brosura cu toate serviciile, acestea trebuie sa se regaseasca pe site si sa poata fi accesate de doritori, cu usurinta. Putem implementa toate aceste fuctionalitati pentru ca afacerea dumneavoastra sa aiba success nu doar in mediul offline, dar si in cel online.

Cum poti promova un site pentru muzica?

Prin canalele de social media va puteti promova nu doar serviciile, dar si repertoriul, portofoliul de artisti, piesele recent lansate sau ofertele promotionale.

Va oferim posibilitatea de a apela la un specialist in marketing, de a alege promovarea pe retelele de socializare sau Google Ads, dar si experti in optimizarea siteului dumneavoastra.

Acestia vor folosi tehnici specifice SEO (search engine optimization) pentru ca web siteul dumneavoastra sa apara cat mai sus pe listele motoarelor de cautare.

Poti beneficia de expunere internationala?

Daca va doriti ca muzica sau serviciile dumneavoastra sa fie accesibile pe plan international, puteti opta pentru functiile multilanguage. Astfel, siteul dumneavoastra va fi afisat in limba implicita, iar vizitatorii vor putea comuta pe limba dorita intr-un mod foarte simlu, intuitiv.

In acest sens, veti avea nevoie si de un domeniu relevant, cu extensie internationala (exemplu: .com sau .org), iar noi va putem oferi asistenta necesara pentru rezervarea unui astfel de domeniu. 

In cat timp poate fi gata site-ul?

In functie de complexitatea siteului dorit, perioada de timp necesara pentru creare site poate varia. Daca aveti nevoie de un site cu un web design atractiv, cu scop de prezentare, estimam o durata de executie de aproximativ 15 zile.

In cazul in care procesul de creare site web va implica si dezvoltarea unor functii mai complexe, un magazin online, platforma de booking, sistem de ticketing etc, termenul de livrare poate depasi 30 de zile. 

Dupa o discutie cu dumneavoastra din care vrem sa intelegem toate aspectele proiectului dumneavoastra, va vom oferi informatii exacte despre termenul de livrare.

Site web muzica

Alege un site personalizat cu care sa te faci auzit in mediul online

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design