Card pentru Recenzii Google cu NFC si QR

Card pentru Recenzii


149 €
99 €

Cardul pentru Recenzii Google cu tehnologie NFC si QR, personalizat cu insemnele marcii este folosit pentru a creste rapid numarul de recenzii, lucru care sporeste credibilitatea si imbunatateste si prezenta online.

Un instrument simplu de folosit dar cu impact major.
NOU

Cum functioneaza Cardul pentru Recenzii Google?

Un card de recenzii Google fizic, echipat cu tehnologie NFC si cod QR, este un instrument de marketing utilizat de companii pentru a incuraja clientii sa lase recenzii pe Google. Acest card este personalizat cu insemnele marcii tale si functioneaza astfel:
  1. Tehnologie NFC: Cardul include un cip NFC (Near Field Communication) pe care ti-l trimitem deja programat. Clientii pot atinge cardul cu telefonul compatibil NFC pentru a accesa direct pagina de recenzii Google.

  2. Cod QR: Cardul are codul QR imprimat. Clientii pot scana codul QR cu camera telefonului lor pentru a fi redirectionati direct catre pagina de recenzii Google a firmei respective.
 
Cardurile sunt livrate cu cip NFC contactless programat, cod QR imprimat cu corectie de erori care face legatura tot cu pagina ta de recenzii din Google (te putem ajuta sa o identifici daca nu o gasesti) si, bineinteles, personalizat cu insemnele marcii tale.

Care sunt beneficiile utilizarii unui Card de Recenzii?

  1. Incurajarea recenziilor pozitive: O modalitate facila de a lasa recenzii poate incuraja clientii multumiti sa lase comentarii pozitive. Sau ii poti incuraja chiar tu, iar recenzia va fi lasata pe loc.
  2. Imbunatatirea vizibilitatii online: Recenziile pozitive pe Google pot creste vizibilitatea si reputatia afacerii in rezultatele cautarilor Google.
  3. Simplificarea procesului de lasare a recenziilor: Cardul face ca lasarea unei recenzii sa fie un proces rapid si simplu pentru clienti.

Specificatii

Formular Comanda Card Recenzii Google

Completeaza formularul de mai jos pentru a achizitiona cardul pentru recenzii Google pentru compania ta. In cazul in care ai nevoie de suport pentru a identifica corect link-ul de recenzii, contacteaza-ne si il vom identifica impreuna.