model platforma matrimoniale dating 1

Creare platforma matrimoniale/dating

Ce este un site pentru matrimoniale?

Un site de matrimoniale poate fi o platforma folosita de utilizatori din intreaga lume pentr a-si gasi jumatatea. Serviciile de creare site pentru dating va pot ajuta sa puneti bazele unei platforme ce va fi folosita de utilizatori cu varsta peste 18 ani in cautarea partenerului ideal.

Cu acest serviciu, va punem la dispozitie mediu online, unde persoanele care doresc sa interactioneze pe internet sa se poata intalni usor. Acest tip de platforma de dating ii va deservi pe cei care sunt in cautarea sufletului pereche.

In functie de necesitati, cu ajutorul solutiei noastre, platforma dumneavoastra poate beneficia de numeroase filtre de cautare si functionalitati care sa ii ajute pe utilizatori sa intalneasca online persoanele potrivite.

Cui ne adresam?

Specialistii nostri in creare site si web design va pot furniza o platforma completa, profesionista, echipata cu toate functionalitatile necesare unui site de dating. Putem dezvolta siteuri matrimoniale pentru toate varstele, dedicate persoanelor cu activitati si hobbyuri comune, pentru interactiune cu utilizatori din toata lumea sau din tara.

De ce ar trebui sa ai un site dedicat pentru matrimoniale/dating?

Prin intermediul unui site de dating, utilizatori din tara sau din toata lumea se vor putea conecta si crea relatii. Pentru ca experienta lor sa fie una cat se poate de placuta, solutiile noastre de creare site dating vin cu functionalitati inedite, care sa ii ajute sa gaseasca persoane potrivite, cu care au interese comune.

Un site de matrimoniale care este usor de utilizat, cu un design unic, responsive, poate atrage mai multi utilizatori. Pentru a-i ajuta sa gaseasca alti membri asemenea lor, platforma poate ingloba o serie de optiuni si filtre pentru cautari: posibilitatea setarii parametrilor pentru varsta, locatie, hobbyuri, statut marital etc.

De asemenea, cu acest tip de platforma putem pune la dispozitia utilizatorilor si  posibilitatea abonamentelor platite care sa le ofere membrilor facilitati suplimentare.

Pentru a furniza o buna modalitate de comunicare intre membri, platforma poate contine un sistem de mesagerie, prin care vor avea posibilitatea de a transmite mesaje text si imagini.

Cum iti poate fi de folos un site pentru dating?

Platforma pentru matrimoniale / dating pusa la dispozitie de SVO contine sitem de gestionare al continutului (CMS) usor de utilizat cu interfata prietenoasa.

Un astfel de sistem va da posibilitatea sa faceti cu usurinta eventuale modificari in sistem, sa adaugati pagini sau sa editatati continut.

Sistemele folosite de utilizatori pentru inregistrare pe platforma sau cele pentru a crea un profil si pentru a interactiona cu alti utilizatori sunt, de asemenea, simple si intuitive.

Utilizatorii care doresc sa aiba acces functiile premium au posibilitatea sa faca plati cu cardul in deplina siguranta.

Aceste sunt doar cateva elemente concepute pentru a oferi  adiministratorilor unei asfel de platforme de dating un instrument usor de gestionat si o platforma performanta si fiabila menita sa atraga cat mai multi utilizatori.

Cum poti promova o platforma dating?

Siteul sau platforma de matrimoniale poate beneficia de promovare in domeniul online, iar specialistii nostri in marketing online va pot oferi metode eficiente prin care ca afacerea dumneavoastra sa devina cunoscuta si profitabila intr-un timp cat mai scurt.

Interactiunile online au devenit parte din viata noastra, motiv pentru care multi utilizatori aleg sa isi caute jumatatea pe internet.

Folosind campanii pay-per-click care sa atraga noi membri, traficul siteului dumneavoastra de dating va creste, creand astfel o platforma de dating cunoscuta unde utilizatorii pot interactiona in siguranta.

Poti beneficia de expunere internationala?

Daca doriti ca afacerea dumneavoastra sa depaseasca granitele tarii, atunci veti avea nevoie sa incepeti prin rezervarea unui domeniu cu extensie relevanta (.eu, .org sau .com).

Ulterior, in procesul de creare site, vom implementa functia multilanguage. Astfel, siteul de dating va fi accesat si inteles de persoane vorbitoare de alte limbi decat limba implicita in care este prezentata informatia pe site.

In cat timp poate fi gata site-ul?

Daca aveti nevoie de un site de prezentare pentru o aplicatie de matrimoniale care este disponibila doar pe dispozitive mobile, termenul de livrare al produsului poate fi chiar mai mic de 15 zile.

Insa, daca va doriti un serviciu de creare site cu functii si filtre avansate, produsul final va fi predat in 45-60 de zile.

In urma unei discutii din care ne dorim sa intelegem cat mai bine proiectul dumneavoastra, vom anunta termenul de livrare cu exactitate.

Site web matrimoniale

Alege o platforma de matrimoniale personalizata, securizata, intuitiva!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design