model platforma showbiz 4

Creare site Showbiz

Ce este un site pentru showbiz?

O platforma destinata domeniului showbiz este un site web cu functii specifice agentiilor de impresariere artisti, managerilor, caselor de productie sau de distributie.

Pentru domeniul showbiz, cu ajutorul numeroaselor functionalitati pe care specialistii nostri vi le pun la dispozitie in procesul de creare site si web design – sisteme de ticketing, sisteme de programari, galerii imagini, videoclipuri, animatii, formulare de contact, platformele pot deveni instrumente reale de marketing si solutii menite sa atraga noi clienti.

Cui ne adresam?

Solutiile de creare site showbiz oferite de SVO se adreseaza tuturor entitatilor care activeaza in domeniul showbiz, al evenimentelor si al industriei tehnice sau care ajuta la sustinerea de spectacole, showuri, entertainment.

Daca sunteti in cautarea unei platforme cu un web design modern, prin care serviciile oferite sa fie prezentate intr-un mod profesionist, este recomandat sa apelati la specialisti, care sa inteleaga si sa va sustina in a va pozitiona cat mai corect pe piata.

Mai jos veti gasi cateva dintre entitatile care ar putea beneficia de acest serviciu:

  • Casa de productie;
  • Impresariat artistic;
  • Manager artist;
  • Scoala de muzica;
  • Servicii si echipamente muzicale;
  • Agentie de evenimente;
  • Servicii de productie tehnica; 
  • si altele.

De ce ar trebui sa ai un site dedicat pentru showbiz?

Un serviciu de creare site pentru showbiz este util pentru a va pune in valoare serviciile in mediul online.

Agentiile sau casele de productie care ofera impresariat artistic si organizatorii de evenimente vor dispune de o platforma complexa, ce va contine catalogul de artisti sau servicii, galerii foto, sisteme de programari, sisteme de ticketing, videoclipuri si multe altele.

Daca afacerea dumneavoastra se concentreaza in jurul artistilor de orice tip (celebritati, cantareti, trupe, dansatori etc), pe site se pot regasi informatii despre cele mai noi showuri si spectacole, programul acestora, modalitati de contact si rezervare pentru fiecare in parte.  De asemenea, fiecare artist va putea avea o pagina de prezentare dedicata, care va putea contine biografia, meniu cu canalele de social media, viitoare evenimente, videoclipuri sau galerii foto. 

Organizatorii de evenimente sau afacerile care pun la dispozitie servicii de productie tehnica vor putea integra in site un istoric al firmei, proiectele realizate, serviciile puse la dispozitie. 

Fie ca este vorba despre solutii de sunet, multimedia sau lumini, coordonare evenimente, rezervari de echipamente pentru concerte, toate acestea se vor regasi pe siteul dumneavoastra. Platforma este intuitiva, astfel incat potentialii clienti sa gaseasca informatia rapid si fara batai de cap. 

In cazul in care doriti sa comercializati pe site echipamente sau tehnologii necasare in industria evenimente/showbiz, echipa noastra de web development va poate pune la dispozitie functii e-commerce.

Cum iti poate fi de folos un site pentru showbiz?

O solutie de creare site si web design pentru domeniul showbiz va va ajuta sa va faceti cunoscute serviciile in mediul online. Pentru o agentie de impresariat sau o casa de discuri, un site de prezentare reprezinta cea mai buna oportunitate de promovare. Cei care doresc sa contracteze un artist vor gasi pe site toate informatiile precum: durata unui show, pretul sau detalii tehnice despre sonorizare etc.  

Daca afacerea dumneavoastra pune la dispozitie aparatura sau tehnologie pentru industria evenimente/showbiz, o platforma online unde sa listati toate serviciile si echipamentele pe care le comercializati/oferiti va va oferi mai multa vizibilitate si accesibilitate.

Pe site se pot regasi informatii despre proiectele realizate, solutiile tehnice si digitale pe care firma le poate livra, informatii despre echipa.

Platforma pusa la dispozitie de specialistii nostri in creare site si web design va putea contine formulare de contact, animatii reprezentative, grafica personalizata, iar expertii SEO (search engine optimization) va pun la dispozitie servicii prin care platforma sa beneficieze de expunere maxima.

Toate solutiile de creare site ale echipei SVO au un web design responsive, pe toate dispozitivele mobile, inclusiv tableta si smartphone. 

Cu ajutorul sistemului de gestionare al continutului (CMS) veti putea realiza modificari in cadrul platformei, avand posibilitatea de a actualiza continutul de fiecare data cand este nevoie, fara sa apelati la un specialisti.

Cum poti promova un site pentru showbiz?

Daca afacerea dumneavoastra are nevoie de prezenta in mediul online, acesta poate fi promovat atat pe canalele de social media, cat si cu ajutorul Google Ads sau a altor metode de promovare online.

Specialistii nostri in marketing online pot seta campanii care sa promoveze produsele sau serviciile dumneavoastra si va vor sustine in a face cunoscut brandul.

De asemenea, implementarea unui newsletter ce poate fi trimis cu regularitate ar putea fi o buna metoda prin care sa va promovati serviciile si sa tineti utilizatorii la curent cu oferte sau informatii importante din domeniul Showbiz.

Poti beneficia de expunere internationala?

Expertii nostri in domeniul creare site pot implementa inca de la inceput functia multi language. Cu ajutorul acesteia, siteul dumneavoastra va fi disponibil in mai multe limbi.

In functie de selectia vizitatorului si a variantelor disponibile, acesta va avea acces la continut intr-o limba familiara.

De asemenea, va recomandam sa aveti in vedere si rezervarea unui domeniu cu extensie relevanta (ex: .com, .org, .net etc). 

In cat timp poate fi gata site-ul?

In cazul in care site-ul solicitat este unul de prezentare si nu necestita functii complexe, termenul de livrare poate fi si de 15 zile.

Insa, daca doriti functionalitati complexe, precum un sistem de rezervari, un magazin online sau alte functii specifice, termenul de livrare al proiectului poate depasi 30 zile.

Dupa ce vom avea toate datele proiectului si informatiile aferente putem seta o data exacta pentru termenul de livrare.

Site web showbiz

Sa inceapa spectacolul!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design