CAMPANII SOCIAL MEDIA

Cum ajungeți la clienții dvs. prin campanii social media

Strategii de promovare pe rețelele de socializare​

Spre deosebire de alte agenții, evitam să ne aruncăm cu capul înainte în aceste campanii. Preferăm să ne acordăm un timp înainte prentu a înțelege business-ul și obiectivele campaniei, pentru pregătirea acesteia și pentru a creea o strategie. Campaniile noastre pe rețelele de socializare se desfășoară în mod sensibil, durabil și profitabil pentru a vă asigura cea mai bună rentabilitate a investiției atât de timp cât și de bani.

  • Faceți ca afacerea dvs. să fie văzută de clienții dvs. online
  • Faceți din afacerea dvs. o autoritate în industria dvs.
  • Distribuiți multimedia pentru a vă implica clienții
  • Oferiți clienților dvs. actualizări live despre știri și servicii
  • Încurajați vizitele pe site-ul dvs. web pentru a crește traficul
  • Construiți relații reale cu clienții dvs. pentru a vă dezvolta afacerea

Ce este Social Media?

Social Media sunt rețelele de socializare online, cum ar fi Facebook și Twitter, precum și alte site-uri de interes Sharin precum Reddit și Stumbleupon și site-uri de bloguri precum WordPress. Le puteți utiliza pentru a vă promova site-ul web și produsele prin partajare socială. Social media este noul echivalent online al expresiei “din gură în gură” și dacă afacerea dvs. nu are o prezență pe site-urile de socializare principale, riscați să fiți etichetat ca fiind de modă veche și lipsit de legătură cu clienții dvs.

Site-urile de socializare vă pot ajuta să vă sprijiniți strategia de PR online. Ele pot fi folosite pentru a posta știri ale companiei pe care jurnaliștii din industria dvs. le pot prelua și utiliza. Aceasta înseamnă că mediatizarea se va răspândi mai rapid online decât oriunde, ceea ce este o veste bună pentru companiile care comercializează bunuri sau servicii on-line. Rămâneți la curent și orientați către clienți cu campaniile noastre de social media și sfaturi consultative privind strategia eficientă de rețele sociale.

Te-ar putea interesa:
Campanii PPC
Optimizare SEO

social media

ÎNCEPE AFACEREA ONLINE AICI

Descoperă acum cât de repede putem genera conversii sau vânzări pentru organizația ta.