CAMPANII SOCIAL MEDIA

Cum ajungeti la clientii dvs. prin campanii social media

Strategii de promovare pe retelele de socializare​

Spre deosebire de alte agentii, evitam sa ne aruncam cu capul inainte in aceste campanii. Preferam sa ne acordam un timp inainte prentu a intelege business-ul si obiectivele campaniei, pentru pregatirea acesteia si pentru a creea o strategie. Campaniile noastre pe retelele de socializare se desfasoara in mod rational, durabil si profitabil pentru a va asigura cea mai buna rentabilitate a investitiei atat de timp cat si de bani.

  • Faceti ca afacerea dvs. sa fie vazuta de clientii dvs. online;
  • Faceti din afacerea dvs. o autoritate in industria dvs.;
  • Distribuiti materiale multimedia pentru a va implica clientii;
  • Oferiti clientilor dvs. actualizari live despre stiri si servicii;
  • Incurajati vizitele pe site-ul dvs. web pentru a creste traficul;
  • Construiti relatii reale cu clientii dvs. pentru a va dezvolta afacerea

Ce este Social Media?

Social Media sunt retelele de socializare online, cum ar fi Facebook si Twitter, precum si alte site-uri de interes Sharin precum Reddit si Stumbleupon si site-uri de bloguri precum Wordpress. Le puteti utiliza pentru a va promova site-ul web si produsele prin partajare sociala. Social media este noul echivalent online al expresiei “din gura in gura” si daca afacerea dvs. nu are o prezenta pe site-urile de socializare principale, riscati sa fiti etichetat ca fiind de moda veche si lipsit de legatura cu clientii dvs.

Site-urile de socializare va pot ajuta sa va sprijiniti strategia de PR online. Ele pot fi folosite pentru a posta stiri ale companiei pe care jurnalistii din industria dvs. le pot prelua si utiliza. Aceasta inseamna ca mediatizarea se va raspandi mai rapid online decat oriunde, ceea ce este o veste buna pentru companiile care comercializeaza bunuri sau servicii on-line. Ramaneti la curent si orientati catre clienti cu campaniile noastre de social media si sfaturi consultative privind strategia eficienta de retele sociale.

Te-ar putea interesa:
Campanii PPC
Optimizare SEO

social media

INCEPE AFACEREA ONLINE AICI

Descopera acum cat de repede putem genera conversii sau vanzari pentru organizatia ta.