model site producator 3

Creare Site Producatori

Ce este un site pentru producatori?

Un web site dedicat producatorilor reprezinta cea mai buna modalitate de a-si face cunoscute produsele si serviciile. Cu ajutorul solutiilor performante de creare site si web design, va punem la dispozitie, un instrument online de prezentare sau comercializare produse.

Pe platforma se pot regasi produsele si serviciile oferite, informatii despre companie, punctele de lucru si multe alte informatii utile. Astfel, o solutie de creare site pune la dispozitie un website cu o interfata prietenoasa si un continut bine organizat, aceasta fiind cea mai buna modalitate de a va pune produsele si servicile in valoare, dar si de a atrage clienti sau investitori.

Un site dedicat unui producator este oglinda brandului si una dintre cele mai bune modalitati prin care castiga increderea clientilor si partenerilor sai. 

Cui ne adresam?

Solutiile noastre de creare site pentru producatori se adreseaza atat intreprinderilor mici si mijlocii, dar si companiilor gigant. Fie ca discutam despre producatori in domeniul energiei electrice, gaz, echipamente de orice fel (medicale, de protectie etc.), industria alimentara, materiale lemnoase, fier si aliaje, ambalaje, textile sau orice alta industrie, beneficiile dezvoltarii unui site web sau magazin online sunt cu adevarat considerabile.

De ce ar trebui sa ai un site pentru producator?

Un site cu web design modern, potrivit industriei in care activati, va ajuta sa claditi o puternica imagine online. Cu web design personalizat, le oferiti vizitatorilor o experienta unica, cu adevarat memorabila, care ii va face sa revina pe platforma dumneavoastra atunci cand sunt in cautarea unui anumit produs sau serviciu.

Va punem la dispozitie platforme realizate cu ultima tehnologie, performante, atractive, optimizate pentru motoarele de cautare, concepute sa atraga clienti noi, dar si alti parteneri sau investitori.

De asemenea, o astfel de platforma va deservi nevoilor de marketing, promovare sau conversii/vanzari, ce se pot realiza online.

Cum iti poate fi de folos un site pentru producator?

In functie de segmentul de piata caruia va adresati, implementam functionalitati personalizate, menite sa evidentieze punctele forte ale businessului. 

Rulam teste avansate inainte de a livra orice platforma pentru a ne asigura ca produsul furnizat performeaza la maxim. De asemenea platforma este livrata cu design responsive – compatibil si cu dispozitivele mobile.

Platformele pe care le punem la dispozitie sunt rapide si securizate. In acest fel, sunteti siguri ca datele dumneavoastra si ale clientilor sunt in siguranta. 

In functie de domeniul de activitate, un producator poate alege si dezvoltarea unui magazin online. Spre exemplu, un producator care realizeaza piese de mobilier sau alte tipuri de produse ce se adreseaza unui segment de piata mai larg, poate alege implementarea functiilor de e-commerce. Platforma este usor de utilizat, ofera detalii despre fiecare produs in parte, de la componente si materialele folosite, pana la particularitati si informatii specializate. Pentru a facilita achizitiile online, platforma dispune de functii de plata cu card online, plata in rate, plata ramburs sau chiar prin SMS. 

Punem la dispozitie si un sistem de gestionare al continutului (CMS), care sa va permita realizarea unor modificari cu usurinta la nivel de site, fara interventia unui web developer (adaugare imagini, videoclipuri, noi produse, modificari pret, reduceri, modalitati de plata etc). Sistemul genereaza rapoarte de vanzari, rapoarte clienti, optiuni de fidelizare clienti, reduceri aplicate automat, gestionarea automata a stocurilor si multe alte optiuni utile. 

Cum poti promova un site?

Pentru ca afacerea dumneavoastra sa aiba succes, echipa noastra va dezvolta un website potrivit nevoilor si cerintelor dumneavoastra si adaptat segmentului tinta.

Cu ajutorul campaniilor realizate in social media sau al campaniilor PPC (pay per click), veti atrage pe site noi clienti sau investitori. Specialistii nostri in marketing online va pun la dispozitie solutii eficiente care sa genereze atat trafic pe site sau vanzari din magazinul online.

Solutiile noastre de optimizare site sunt, de asemenea, furnizate de specialisti in domeniu. Acest serviciu vizeaza pozitii cat mai bune pentru platforma dumneavoastra pe listele rezultatelor oferite de motoarele de cautare.

Poti beneficia de expunere internationala?

Da, puteti beneficia de expunere internationala. Echipa noastra de creare site recomanda rezervarea unui domeniu cu extensie relevanta precum .com, .eu, .net, .org.

De asemenea, functia multi language va oferi utilizatorilor posibilitatea sa comute afisarea siteului in mai multe limbi, alegand-o pe cea cunoscuta.

In cat timp poate fi gata site-ul?

In urma unei discutii in care cautam sa intelegem cat mai bine nevoile dumneavoastra si functionalitatile necesare, vom seta o data exacta de livrare a platformei destinata producatorilor.

In cazul in care siteul necesita functionalitati cu un grad redus de complexitate termenul general de creare site este de mai mic de 15 zile. Insa, daca afacerea dumneavoastra presupune dezvoltarea unei platforme cu functii complexe, acestea vor avea impact asupra termenului de livrare.

Site web producator

Alege o platforma personalizata care sa atraga clienti si investitori!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design