site web arhitectura constructii

Creare site pentru firma de constructii si amenajari

Ce este un site pentru firme de constructii si amenajari?

Orice afacere are nevoie de o carte de vizita, de o prezentare – SVO va ofera un website de prezentare pentru firme de constructii si amenajari. Un astfel de site pune la dispozitia clientilor o prezentare personalizata a afacerii si serviciilor dvs, ofera formular de contact, alte formulare online, continut specific, serviciu de programari online, functii de evaluari si estimari online, si altele. Va oferim un site de prezentare responsive, personalizat, customizat nevoilor si cerintelor dvs.

Cui ne adresam?

Un site de prezentare pentru acest domeniu poate include firme si afaceri care se ocupa cu

 • constructii si amenajari interioare, exterioare, civile, 
 • constructii si amenajari industriale, 
 • antreprenoriat general, 
 • arhitectura si proiectare, 
 • management de proiect si consultanta, 
 • infrastructuri, 
 • lucrari de structura si fatada, 
 • structuri si confectii metalice, 
 • fatade si acoperisuri, 
 • hidroizolatii si termoizolatii, 
 • incalzire, 
 • ventilatie si aer conditionat, 
 • instalatii electrice si sanitare, 
 • amenajari spatii verzi 

si altele.

De ce ar trebui sa ai un site pentru firma de constructii?

A exista in mediul online, a fi vizibil, cu un site optimizat si reprezentativ pentru firma dvs de constructii si amenajari trebuie sa fie prioritatea numarul 1 pe piata comerciala actuala. Site-ul afacetii dvs are nevoie de o echipa dedicata care sa lucreze precum un adevarat partener de la conceptie la realizare, avand o implicarea activa continua, care sa va ajute in scopurile pe care vi le-ati propus.

Cum iti poate fi de folos un site?

Pentru site-ul dvs dedicat constructiilor si amenajarilor, va oferim servicii digitale precum: panou administrativ, mentenanta si suport tehnic, design responsive si personalizat, elemente interactive pe site-ul dvs. Va punem la dispozitie si servicii de creare de continut precum: copywriting, grafica si branding, creare logo, animatii 2D, produse audio-video de prezentare, articole si continut media online. SVO Web Design Agency este partenerul dvs in mediul online. Toate acestea au rolul de a va usura munca si de a atrage noi clienti.

Cum pot promova noul site?

Cu SVO site-ul dvs poate beneficia de toate tipurile de promovare online. Cu echipa noastra de marketing online puteti derula campanii eficiente de promovare. De la definirea segmentului tinta, elaborarea strategiei si pana la campanii pay per click, campanii de promovare prin retelele de socializare sau campanii de email – avem toate ustensilele pentru a va face vizibil in mediul online.

Pot beneficia de expunere internationala?

Sigur. In acest sens, pentru inceput, sunt 2 elemente ce ar trebui luate in calcul: un domeniu cu extensie relevanta (de exemplu .com) si realizarea unui site multi-language – adica acel site ce da posibilitatea utilizatorului sa comute limba in care sunt afisate informatiile intr-o alta limba. Echipa noastra de web development va poate oferi mai multe detalii legate de acest aspect si felul in care se poate realiza.

In cat timp poate fi gata site-ul?

Timpul de livrare variaza de la un site la altul. La fel ca in constructii, acest lucru este strans legat de complexitatea lucrarii. Un site cu un grad redus de complexitate poate fi gata in mai putin de 15 zile in timp ce realizarea unei platforme complexe poate dura si 45 zile sau mai mult. Raspunsul exact il putem oferi de indata ce aflam ce asteptari aveti de la site-ul dorit.

EXEMPLE

Site web pentru constructii si amenajari

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design