fbpx
SATISFACTIE GARANTATA

PREȚ WEB DESIGN

Nimeni nu ia web design-ul și web development-ul mai în serios decât noi, astfel puteți alege unul din pachetele noastre ce conțin toate elementele necesare pentru lansarea unui web site.

PACHETE SITE WEB

PACHETE MAGAZIN ONLINE

Dacă vă doriți o ofertă personalizată este suficient să completați formularul, să alegeți rapid elementele necesare, iar noi vă vom trimite oferta de preț website în maxim 24 de ore. Veți primi un preț detaliat în funcție de cerințele dvs. și recomandările noastre. Vă vom trimite prin e-mail o propunere completă fără să aveți surprize ulterior. 

Cotație Web Design

Descrie proiectul tău de web design cât mai detaliat, iar noi îți vom trimite oferta personalizată în maxim 24 de ore.


design responsive

SVO Agenție Web București, România - Servicii Web Design de calitate la prețuri accesibile

SVO.ro este o agenție web din București ce pune la dispoziția clienților o gamă completă de servicii web design profesional la prețuri accesibile. Scopul nostru este să oferim servicii de cea mai buna calitate și să obținem o reacție „WOW” de la fiecare client. Nu ne-am propus să fim primii dar ne-am propus să fim cei mai buni – să oferim servicii web design de cea mai bună calitate. Suntem o echipă de profesioniști și suntem pasionați de ceea ce facem.

Concret oferim următoarele servicii:

Web Design, Creare site web, și magazine online realizate profesional cu panouri de administrare ușor de folosit, design responsive, optimizate și alte elemnte necesare unui site profesional;
Servicii de marketing online și promovare;
Cataloage si albume digitale;
Branding – bannere, logo-uri și alte elemente grafice;
Servicii de administrare / mentenanță web pentru site-uri web și magazine online.