SATISFACTIE GARANTATA

PRET WEB DESIGN

Nimeni nu ia web design-ul si web development-ul mai in serios decat noi, astfel puteti alege unul din pachetele noastre ce contin toate elementele necesare pentru lansarea unui web site.

PACHETE SITE WEB

PACHETE MAGAZIN ONLINE

Daca va doriti o oferta personalizata este suficient sa completați formularul, sa alegeti rapid elementele necesare, iar noi va vom trimite oferta de pret website in maxim 24 de ore. Veti primi un pret detaliat in functie de cerintele dvs. si recomandarile noastre. Va vom trimite prin e-mail o propunere completa fara sa aveti surprize ulterior. 

Cotatie Web Design

Descrie proiectul tau de web design cat mai detaliat, iar noi iti vom trimite oferta personalizata in maxim 24 de ore.


design responsive

SVO Agentie Web Bucuresti, Romania - Servicii Web Design de calitate la preturi accesibile

SVO.ro este o agentie web din Bucuresti ce pune la dispozitia clientilor o gama completa de servicii web design profesional la preturi accesibile. Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai buna calitate si sa obtinem o reactie „WOW” de la fiecare client. Nu ne-am propus sa fim primii dar ne-am propus sa fim cei mai buni – sa oferim servicii web design de cea mai buna calitate. Suntem o echipa de profesionisti si suntem pasionati de ceea ce facem.

Concret oferim urmatoarele servicii:

Web Design, Creare site web, și magazine online realizate profesional cu panouri de administrare usor de folosit, design responsive, optimizate si alte elemnte necesare unui site profesional;
Servicii de marketing online si promovare;
Cataloage si albume digitale;
Branding – bannere, logo-uri si alte elemente grafice;
Servicii de administrare / mentenanta web pentru site-uri web si magazine online.