website mobila

Creare site MOBILA

Ce este un site profesional specializat pentru mobila?

Un site pentru mobila este un mijloc prin care dumneavoastra va puteti promova afacerea. Este o platforma cu web design menit sa atraga un numar cat mai mare de potentiali clienti sa afle despre serviciile in domeniul mobila pe care le oferiti. Specialistii nostri se pot ocupa atat de crearea unui site performant, dedicat activitatii dumneavoastra, cat si de promovarea acestuia.

Cui ne adresam?

SVO ofera servicii creare site web profesional, optimizare sau promovare a site-urilor specializate pe domeniul mobila, pentru:

 • magazine online de:
  • mobila;
  • mobila outlet;
  • mobila la comanda;
 • reparatii mobilier;
 • proiectare mobila;
 • restaurare mobila;
 • mobila pictata;
 • mobila sculptata;
 • atelier mobila;

De ce ar trebui sa ai un site web specializat?

Piata de mobila este in plina expansiune, iar concurenta este foarte puternica. In aceste conditii, pentru a avea o afacere functionala in domeniul mobilei, prezenta in mediul online este absolut necesara. Prin crearea site-ului si cu ajutorul echipei SVO, clientii vor avea acces foarte usor la produsele sau la serviciile oferite de dumneavoastra. In felul acesta, cererea poate creste mai rapid si afacerea dumneavoastra are toate sansele sa prospere.

Cum iti poate fi de folos un astfel de site?

Un site dedicat afacerii dumneavoastra cu mobila este locul unde clientii pot sa vada produsele dumneavoastra si sa le comande. De asemenea, e un mijloc perfect de comunicare intre dumneavoastra si acestia. Vizitatorii site-ului vor putea avea acces la toate informatiile pe care dumneavoastra doriti sa le oferiti. De asemenea, vor avea posibilitatea sa va contacteze pentru intrebari suplimentare. Astfel, comunicarea dumneavoastra cu potentialii clienti va fi inlesnita de elementele functionale de comunicare pe care vi le ofera crearea unui astfel de site. Totodata un site cu web design profesional va ajuta la consolidarea credibilitatii in mediul online.

Cum pot promova noul site?

Un site personalizat, proiectat pe profilul activitatii dumneavoastră in domeniul mobilei este un prim pas in dezvoltarea afacerii. Un pas cel putin la fel de important este ca un numar cat mai mare de persoane sa afle despre ofertele dvs. In acest scop, specialistii SVO se pot ocupa de promovarea site-ului de mobila in online, prin campanii pay per click, campanii prin retelele de socializare sau alte modalitati folosind strategii de marketing eficiente.

Pot beneficia de expunere internationala?

Un mare avantaj al promovarii online este ca astfel piata serviciilor dumneavoastra poate sa depaseasca granitele tarii. Acest lucru implica achizitionarea unui domeniu cu extensie relevanta (.eu, .org sau .com) si adaugarea functiei multilanguage. In acest fel, va asigurati ca posibilii clienti internationali au acces la produsele sau serviciile pe care le oferiti si totodata inteleg informatia de pe site. Echipa SVO va poate facilita atat achizitionarea unui domeniu adecvat cat si optimizarea site-ului pentru piata internationala.

In cat timp poate fi gata site-ul?

Termenul de livrare pentru un site specializat pentru mobila variaza in functie de complexitatea acestuia. Crearea unui site de prezentare cu un grad scazut de complexitate poate sa dureze mai putin de 15 zile. Crearea unui site tip magazin online sau catalog cu functii compexe poate ajunge si la 45-60 zile. Va putem oferi termenul exact de predare in momentul in care avem mai multe detalii despre proiectul dvs.

Site web pentru MOBILA

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design