exemplu magazin online electronice 04

Creare Magazin Online Electronice

Ce este un magazin online de electronice?

Un magazin online de electronice este un site /platforma cu ajutorul careia puteti comercializa cu usurinta produse electronice si electrocasnice.

Un magazin online destinat cometului produselor electronice este un instrument de marketing ce contine toate functiile necesare menite sa atraga clienti, sa genereze vanzari si sa va usureze munca. 

Totodata, veti pune la dispozitia vizitatorilor siteului informatii despre produse, promotii, discounturi si alte informatii utile.

Cui ne adresam?

Cu acest produs ne adresam tuturor celor ce vor sa pornesca sau sa dezvolte o afacere de comert online cu produse electronice.

Cu ajutorul echipei noastre specializata in e-commerce, puteti beneficia de o platforma cu web design modern, fresh, care sa atraga in permanenta noi clienti si care sa genereze conversii (vanzari).

Magazinele online proiectate de specialistii SVO beneficiaza de solutii personalizate si adaptate nevoilor si modelului de business. Fie ca afacerea dumneavoastra se axeaza doar pe un anumit tip de produse sau pe o gama variata, solutiile e-commerce pe care le implementam sunt proiectate avand in vedere segmentul tinta, maximizarea numarului de conversii si maximizarea vizibilitatii online.

Astfel, orice producator, importator, distribuitor sau comerciant de echipamente electronice sau produse electrocasnice poate beneficia de o platforma tip magazin online personalizata 100% care sa fie un real ajutor in cresterea afacerii.

De ce ar trebui sa ai un magazin online de electronice?

Magazinul online reprezenta instrumentul principal de comercializare a produselor electronice precum: telefoane mobile si accesorii, tablete, laptopuri, televizoare, aparate de aer conditionat, echipamente muzicale, componente periferice pentru calculator, produse electrocasnice, console,  jocuri pentru console sau PC,  aparate foto, bratari fitness sau smart watch, dispozitive de afisare si multe alte componente sau produse.

Sistemele proiectate de specialistii SVO va pun la dispozitie numeroase functii care sa va sustina in dezvoltarea afacerii: rapoarte de vanzari, rapoarte clienti, gestionarea automata a stocurilor, sisteme de fidelizare, sisteme de discount si multe altele. Toate aceste functii automatizate au fost concepute pentru a va usura munca si pentru a prelua cat mai mult din activitatile cu interactiune umana. Astfel veti castiga timp pe care il puteti dedica altor activitati ce va pot aduce beneficii suplimentare.

Interfata de administrare este prietenoasa si usor de utilizat.

Cu ajutorul unui sistem de gestionare al continutului (CMS), se pot face cu usurinta modificari in platforma: de la produse, preturi, stocuri, livrare, discounturi, imagini, pana la crearea de noi pagini sau ajustarea modalitatilor de plata.

Solutiile puse la dispozitie de SVO pentru comert online cu produse electronice sunt concepute special sa fie cat mai usor de utilizat si sa va ofere toate instrumentele necesare pentru dezvoltarea afacerii. 

Cum iti poate fi de folos un magazin online de electronice?

O platforma online pentru produse electronice ce va pune la dispozitie sisteme integrate de fidelizare clienti, sisteme de discount, vouchere, gestionarea stocurilor, gestionarea clientilor si intregului proces de vanzare poate fi instrumentul cheie in cresterea si dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

Prin intermediul acestei platforme veti reusi sa atrageti noi clienti, iar sistemele integrate va vor ajuta sa ii fidelizati pe cei existenti.

Cu ajutorul sistemului de newsletter integrat veti putea tine activi clientii pe care ii puteti directiona inapoi pe site folosindu-va de promotiile sau discounturile setate tot  din platforma.

Un web design unic si si functii UPSALE. cu informatia dispusa clar si la indemana poate face ca utilizatorii sa petreaca mai mult timp pe site, aspecte ce faciliteaza crestere valorii per tranzactie. De asemenea, designul responsive reprezinta un standard si nu o optiune – acest element va da posibilitatea clientilor sa acceseze cu usurinta platforma de pe orice dispozitiv (desktop, laptop, tableta sau smartphone) si sa poata face achizitii din site folosind dispozitivul preferat.

Cum poti promova un magazin online de electronice?

Prin intermediul unei echipe specializate de marketing online, va punem la dispozitie servicii prin care sa ajungeti cu usurinta la segmentul targetat – campanii PPC (pay per click), campanii social media sau campanii de newsletter.

Aceste campanii sunt derulate eficient in baza strategiilor de marketing agreate.

Poti beneficia de expunere internationala?

In cazul in care doriti sa activati si pe piata internationala, va recomandam sa rezervati un domeniu cu o extensie relevanta (exemplu: .com, .org sau .net).

Magazinul online de electronice poate ingloba functii multi language, astfel incat informatia disponibila pe siteul dumneavoastra sa poata fi afisata in mai multe limbi, in functie de selectia realizata de vizitator.

In cat timp poate fi gata magazinul?

Un magazin online de electronice presupune implementarea unor functii complexe, motiv pentru care echipa noastra va avea nevoie de aproximativ 30 de zile pentru a livra o platforma performanta si atractiva.

In situatia in care va doriti functii suplimentare, realizarea si implementarea acestora pot afecta termenul de livrare.

Magazin Online Electronice

Alege un magazin online de electronice care sa genereze vanzari!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte tipuri de magazine online