fbpx

CREARE MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE PERFORMANT OPTIMIZAT PROFESIONAL USOR DE GESTIONAT

PROIECTAT PENTRU A GENERA CONVERSII

MAGAZIN ONLINE PERFORMANT PENTRU COMPANII ÎN DEZVOLTARE

CREARE MAGAZIN ONLINE: PERFORMANȚĂ MAXIMĂ

Lucrând împreună putem personaliza pe deplin fiecare aspect al magazinului. De la căutarea produselor până la procesul de finalizare al comenzii, îți putem ajusta magazinul online așa cum îți dorești astfel încât să transformăm vizitatorii website-ului în clienți fericiți, iar procesul comercial să se desfășoare perfect, în condiții de siguranță maximă și în timp record.

Un magazin online bine realizat, ușor de gestionat și customizabil îți oferă o prezență online excelentă și îți permite să îți concentrezi mai mult atenția asupra clienților și asupra produselor oferite.

creare magazin online
PERFORMANȚĂ MAXIMA - WEB DESIGN UNIC

CREARE MAGAZIN ONLINE PROFESIONAL CU SVO WEB DESIGN AGENCY

Am creat magazine online profesionale pentru clienți din varii domenii de activitate din țară si de peste hotare – incluzând platforme de comerț B2B sau produse de lux. Prin proiectarea corectă a magazinelor online am ajutat companiile la creșterea vânzărilor. Indiferent dacă abia ați început o afacere și căutați să achiziționați un magazin online nou sau dacă aveti nevoie de un aspect modern pentru o platformă existentă, echipa noastră vă poate ajuta să lansați un website e-commerce care sa vă ajute să creșteți afacerea.

Nu credem în abordări unice. Credem în realizarea website-urilor personalizate și optimizate care să se potrivească cu profilul afacerii și cu nevoile segmentului de piață căruia vă adresați. Rezultatul pe care dorim să îl obținem atunci cănd realizăm un astfel de magazin online este o plaformă e-commerce fără probleme, care reprezintă brand-ul și care urmărește creșterea vânzărilor.

Am proiectat magazine online atât pentru companii mari ce comercializează zilnic mii de produse cât si pentru companii care au început activitatea cu câteva bunuri sau servicii. Cu peste 10 ani de experiență în livrarea de soluții e-commerce, echipa noastră are experiență in personalizarea și utilizarea tuturor platformelor de comerț online inclusiv WooCommerce sau Prestashop.

Ești gata?

CREARE MAGAZIN ONLINE: STANDARDE DE CALITATE

ESTETICĂ

Indiferent de industrie sau stilul web site-ului solicitat, un design bun trebuie să combine estetica și structura intuitivă. SVO Web Design Agency folosește cele mai noi tendințe UX și UI

CONVERSII

Fiecare interacțiune a utilizatorului (conversie) reprezintă un potențial profit pentru afacere. De aceea ne concentrăm în mod excepțional pe maximizarea numărului de conversii.

RESPONSIVE

Folosim soluții confortabile pentru utilizatorii de dispozitive mobile. În plus, rulăm o serie de teste avansate înainte de finalul lucrărilor.

SECURITATE

Introducem măsuri de securitate suplimentară care asigură o funcționare stabilă - lucru deosebit de important pentru platformele Open Source.

SUPORT TEHNIC

Dacă aveți nevoie de ajutor ulterior pentru utilizarea unui magazin online furnizat, întotdeauna este cineva care vă poate ajuta în acest sens

ADVERTISING

Chiar și cele mai bune magazine online, fără o promovare adecvată ar putea să nu aducă clienți. Suntem bucuroși să vă spunem cum să ajungeți la grupul dvs. țintă.

Te-ar putea interesa:
Optimizare SEO
Mentenanță

ȘTIAI CĂ

Una dintre cele mai vechi forme de tranzacționare desfășurate online a fost procesarea tranzacțiilor online a IBM dezvoltată în anii 1960.

Magazin Online – Wikipedia