CREARE MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE PERFORMANT OPTIMIZAT PROFESIONAL USOR DE GESTIONAT

PROIECTAT PENTRU A GENERA CONVERSII

MAGAZIN ONLINE PERFORMANT PENTRU COMPANII IN DEZVOLTARE

CREARE MAGAZIN ONLINE: PERFORMANTA MAXIMA

Lucrand impreuna putem personaliza pe deplin fiecare aspect al magazinului. De la cautarea produselor pana la procesul de finalizare al comenzii, iti putem ajusta magazinul online asa cum iti doresti astfel incat sa transformam vizitatorii website-ului in clienti fericiti, iar procesul comercial sa se desfasoare perfect, in conditii de siguranta maxima si in timp record.

Un magazin online bine realizat, usor de gestionat si customizabil iti ofera o prezenta online excelenta si iti permite sa iti concentrezi mai mult atentia asupra clientilor si asupra produselor oferite.

Pentru mai multe detalii legate de pasii ce trebuie urmati pentru a deschide un magazin online, cititi articolul “Ce presupune lansarea unui magazin online“.

cos cumparaturi magazin online
PERFORMANTA MAXIMA - WEB DESIGN UNIC

CREARE MAGAZIN ONLINE PROFESIONAL CU SVO WEB DESIGN AGENCY

Am creat magazine online profesionale pentru clienti din varii domenii de activitate din tara si de peste hotare – incluzand platforme de comert B2B sau produse de lux. Prin proiectarea corecta a magazinelor online am ajutat companiile la cresterea vanzarilor. Indiferent daca abia ati inceput o afacere si cautati sa achizitionati un magazin online nou sau daca aveti nevoie de un aspect modern pentru o platforma existenta, echipa noastra va poate ajuta sa lansati un website e-commerce care sa va ajute sa cresteti afacerea.

Nu credem in abordari unice. Credem in realizarea website-urilor personalizate si optimizate care sa se potriveasca cu profilul afacerii si cu nevoile segmentului de piata caruia va adresati. Rezultatul pe care dorim sa il obtinem atunci cand realizam un astfel de magazin online este o plaforma e-commerce fara probleme, care reprezinta brand-ul si care urmareste cresterea vanzarilor.

Am proiectat magazine online atat pentru companii mari ce comercializeaza zilnic mii de produse cat si pentru companii care au inceput activitatea cu cateva bunuri sau servicii. Cu peste 10 ani de experienta in livrarea de solutii e-commerce, echipa noastra are experienta in personalizarea si utilizarea tuturor platformelor de comert online inclusiv WooCommerce sau Prestashop.

Esti gata?

CREARE MAGAZIN ONLINE: STANDARDE DE CALITATE

ESTETICA

Indiferent de industrie sau stilul web site-ului solicitat, un design bun trebuie sa combine estetica si structura intuitiva. SVO Web Design Agency foloseste cele mai noi tendinte UX si UI

CONVERSII

Fiecare interactiune a utilizatorului (conversie) reprezinta un potential profit pentru afacere. De aceea ne concentram in mod exceptional pe maximizarea numarului de conversii.

RESPONSIVE

Folosim solutii confortabile pentru utilizatorii de dispozitive mobile. In plus, rulam o serie de teste avansate inainte de finalul lucrarilor.

SECURITATE

Introducem masuri de securitate suplimentara care asigura o functionare stabila - lucru deosebit de important pentru platformele Open Source.

SUPORT TEHNIC

Daca aveti nevoie de ajutor ulterior pentru utilizarea unui magazin online furnizat, intotdeauna este cineva care va poate ajuta in acest sens

ADVERTISING

Chiar si cele mai bune magazine online, fara o promovare adecvata ar putea sa nu aduca clienti. Suntem bucurosi sa va spunem cum sa ajungeti la grupul dvs. tinta.

Te-ar putea interesa:
Optimizare SEO
Mentenanta

STIAI CA

Una dintre cele mai vechi forme de tranzactionare desfasurate online a fost procesarea tranzactiilor online a IBM dezvoltata in anii 1960.

Magazin Online – Wikipedia

WEB DESIGN