SATISFACTIE GARANTATA

DESPRE SVO WEB DESIGN AGENCY

Suntem o agentie web design cu o echipa de creativi dedicati, fiecare avand pasiunea de a crea experiente memorabile pentru tine si clientii tai.

AGENTIE WEB DESIGN BUCURESTI

Ce facem noi?

Ce facem noi este simplu (de explicat). Facem web design care functioneaza. Calitatea serviciilor noastre este motivul pentru care clientii nostri revin de fiecare data, cu fiecare proiect nou pe care il au.

Realizam profesional website-uri de prezentare, magazine online, cataloage online de prezentare si alte platforme online pentru persoane sau companii. De asemenea oferim servicii de optimizare pentru a face ca site-ul tau sa apara cat mai sus in listele de rezultate ale motoarelor de cautare. Si daca acest lucru nu este suficient, specialistii nostri in marketing online va pot sustine in a derula campanii eficiente de advertising online.

Totodata punem la dispozitia clientilor servere performante pentru gazduirea website-urilor. Oferim consultanta si suport tehnic pentru toate nevoile tale.

Ce ne face diferiti?

Realizam site-uri usor de gestionat. Nu mai trebuie sa fi un expert IT pentru a gestiona site-ul tau – fie ca este un site de prezentare, un blog sau o plaforma de e-commerce, acum e simplu sa adaugi si sa editezi informatia din site-ul tau. Va oferim sisteme intuitive de management al continutului, prietenoase, chiar si pentru platformele cele mai complexe.

2008 - SVO Web Design Agency​

Am creat primul website comercial​

2010 - Crestere timida​

Am depasit 100 de proiecte online​

2011 - Expansiune

Am adaugat servicii noi in portofoliu si s-a marit echipa

2014 - Gama completa de servicii web design

Am inclus in portofoliu toate serviciile necesare pentru aparitii online

2018 - The more the merrier

Numarul coplesitor de platforme online active realizate ne-a determinat sa marim echipa iar.

2024 - Povestea continua...
echipa SVO

De ce sa lucrezi cu noi?

Daca toate informatiile de mai sus inca nu te-au convins, cel mai simplu este sa ne contactezi, sa ne cunoastem. Punem mare pret pe comunicarea cu clientii nostri. Avem rezultate excelente pentru ca relatia cu clientii nostri este una de respect, prietenie si scop comun – sa-ti oferim instrumentul optim pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti, lead-uri sau conversii pentru afacerea ta.

Raspundem rapid cerintelor si nevoilor tale, iar in noi vei gasi intotdeauna un partener de discutie.