site web afaceri - consultanta

Creare site pentru afaceri

Ce este un site de afaceri?

Va oferim un site care sa reprezinte cu adevarat afacerea dvs. Fie ca e vorba de o afacere de familie sau ca va lansati intr-o noua industrie, un site personalizat de afaceri este primul pas de care aveti nevoie.

Cui ne adresam?

Site-urile pe care vi le oferim se adreseaza oricarei noi afaceri sau unui business care are nevoie de un „fresh look”. Pentru intreprinderi mici si mijlocii sau pentru companii mari, serviciile noastre personalizate per client va sunt cel mai bun partener in mediul online.

De ce ar trebui sa ai un site web pentru afaceri?

A exista in mediul online, a fi vizibil, cu un site optimizat si reprezentativ pentru brand-ul dvs trebuie sa fie prioritatea numarul 1 atunci cand incepeti o afacere in piata comerciala actuala. Pentru ca un start bun nu inseamna numai a exista pe internet – site-ul afacetii dvs are nevoie de o echipa dedicata care sa lucreze precum un adevarat partener de la conceptie, realizare pana la o implicarea activa continua care sa va ajute in scopurile pe care vi le-ati propus.

Cum iti poate fi de folos un astfel de site?

In peisajul de afaceri contemporan, o afacere necesita obligatoriu o prezenta adecvata in mediul online care sa va ajute in promovare, pentru conversii – orice actiune care va aduce un beneficiu (vanzare, lead-uri, download-uri etc) si pentru fidelizarea unei comunitati reale de clienti.

Cum pot promova noul site?

Afacerea dvs are nevoie de expunere si de un site care sa se plieze pe planul dvs de business. Agentia noastra va ofera pachete complete de servicii specializate si specifice afacerii dvs pentru a va ajuta sa depasiti concurenta cat mai usor in mediul online. Fie ca este vorba de campanii Google Ads de promovare online sau de servicii Optimizare SEO pentru motoarele de cautare, SVO va pune la dispozitie echipe de specialisti care sa va faca vizibili in mediul online.

Pot beneficia de expunere internationala?

Sigur. In acest sens este indicat sa rezervati un domeniu cu extensie relevanta pentru aceasta situatie (de exemplu .com) si sa oferiti potentialilor clienti un site multilanguage – adica acel tip de site ce da posibilitatea utilizatorilor sa comute afisarea informatiilor in mai multe limbi, iar noi va putem livra un astfel de site.

In cat timp poate fi gata un site de afaceri?

Site-ul de afaceri pe care vi-l doriti poate fi activ mai putin de 15 de zile (desigur, complexitatea fiecarui site in parte poate afecta termenul de livrare).

Site web pentru afaceri

Alege un site personalizat, realizat de profesionisti care sa reprezinte afacerea ta.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design