creare site stiri exemplu 4

Creare site stiri

Ce este un site pentru stiri?

Prin creare site stiri, platforma sau portalul dumneavoastra va pune la dispozitie elemente specifice precum articole, video, galerii foto care vor informa cititorii in diverse domenii.

In ziua de astazi, sursa de informatii pentru cei mai multi utilizatori este internetul, in detrimentul unui ziar traditional de stiri. Informatia este publicata mult mai rapid si va ajunge la cititorii dumnevoastra in timp real.

Spre deosebire de ziarul traditional, pentru o publicatie online costurile sunt mult mai mici. Astfel, nu trebuie sa va mai faceti griji pentru costuri de tiparire sau de livrare a produsului final.

Cui ne adresam?

In functie de publicul pe care il targetati, exista o multitudine de domenii pe care le puteti aborda atunci cand doriti sa aplelati la un serviciu de creare site pentru un portal de stiri online. Mai jos enumeram doar cateva dintre domeniile care ar putea atrage un numar mare de cititori:

 • Stiinta/Cercetare;
 • Monden;
 • Stiri de ultima ora;
 • Meteo;
 • Astrologie;
 • Cultural/Muzica/Film;
 • Stiri Politice;
 • Stiri sportive;
 • Economie;
 • Agregator stiri;
 • Documentare;
 • Pamflet;
 • Si multe altele.

De ce ar trebui sa ai un site dedicat pentru stiri?

Ziarele online sunt accesate in fiecare zi de de mii de vizitatori care isi doresc sa fie mereu la curent cu noutatile din anumite domenii de interes. Spre deosebire de un ziar clasic, printat pe hartie, un portal online de stiri va putea trata subiectele pe masura ce apar.

Un “ziar” online prezinta mult mai multe avantaje decat un ziar clasic deoarece este mult mai la indemana, iar utilizatorii pot lasa comentarii la baza fiecarui articol si pot dezbate subiectul in timp real.

Echipa noastra de specialisi in crearea siteurilor web – web designeri, web developeri, specialisti in marketing online – va pot oferi o platforma cu design unic, modern, cu rubrici adecvate pentru toate domeniile de interes prezente pe platforma dumneavoastra. Veti avea posibilitatea de a incorpora in portalul dumneavoastra fisiere video, galerii foto, functii RSS, abonare la newsletter sau sectiune de comentarii la fiecare articol si multe alte functii specifice.

Siguranta platformei si a informatiilor oferite pe site este un factor ce trebuie luat in considerare, iar echipa noastra se asigura intotdeauna ca site-urile realizate sunt securizate.

De asemenea, panoul de administrare face parte integrata din serviciul de creare site. Astfel, dumneavoastra veti putea gestiona foarte usor aticolele si stirile postate in timp real, imaginile, categoriile sau etichetele. Echipa dumneavoastra va putea modifica cu usurinta pagini, vor putea gestiona comentariile, modifica slidere sau efectua rearanjarea stirilor in pagina.

Cu cat are mai multi vizitatori, un site de stiri online va poate genera mai multe parteneriate cu firme si afaceri care doresc sa beneficieze de audienta dumneavoastra si sa isi faca cunoscut brandul.

Insa, nu doar audienta este cea care conteaza atunci cand colaborati cu alte businessuri. Inainte de a primi oferte din partea posibilior parteneri, acestia vor analiza nu doar publicul si traficul siteului, dar si calitatea informatiei si designul platformei.

Pentru o platforma performanta cu web design de calitate, trebuie sa va asigurati ca veti colabora cu o echipa de creare site cu experienta, care sa va dezvolte un design modern, potrivit domeniului dumneavoastra.

Cum iti poate fi de folos un site pentru stiri?

Pentru a beneficia de un portal de stiri performant, primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa achizitionati serviciul de creare site. Experienta echipei SVO este vasta si va putem dezvolta un site atractiv, care se incarca rapid, usor de navigat, responsive, pe care utilizatorii sa gaseasca rapid informatia cautata. De asemenea, implementarea unui sistem de newsletter ce va fi trimis periodic va va fi de folos pentru a genera mai mult trafic si pentru a va mentine audienta activa pe site.

In cazul siteurilor mondene, o functie care incurajeaza utilizatorul sa trimita un pont sau o stire, va poate ajuta sa livrati o informatie inaintea oricarei alte publicatii fizice sau online. Echipa noastra va putea integra cu usurinta o astfel de functie.

Puteti implementa butoane de tipul “Partajeaza acest articol pe Facebook”, care sa plaseze direct stirea pe profilul personal al utilizatorului si astfel sa genereze trafic catre siteul dumneavoastra.

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a accesa la orice ora, din orice colt al lumii, platforma dumneavoastra de informatii, fie ca vorbim despre un site de nisa sau un gigant in domeniu.

Noi vom avea grija ca web designul sa fie unul atractiv, categoriile si elementele grafice sau animatiile sa fie dispuse corect, in ton cu intregul continut al siteului.

Cum poti promova un site pentru stiri?

Odata finalizata platforma de stiri, echipa noastra de specialisti in marketing online poate prelua proiectul dumneavoastra pentru implementarea campaniilor pay per click sau gestionarea acestora pe canalele de social media.

De asemenea, o buna pozitionare pe motoarele de cautare este necesara ca siteul dumneavoastra de stiri sa fie gasit cat mai usor de cei interesati. Pe langa solutia de creare site, va putem pune la dispozitie si servcii SEO (optimizare pentru aceste motoare de cautrare) care au ca obiectiv plasarea portalului cat mai sus pe paginile rezultatelor motoarelor de cautare.

Poti beneficia de expunere internationala?

Sigur ca da! In cazul in care va doriti expunere si pe piata internationala, este necesara rezervarea unui domeniu cu extensie relevanta, care sa permita portalului de stiri sa se pozitioneze cat mai bine pe Google, in tarile pe care le aveti in vedere. (exemplu: .eu, .com, .org sau o alta extensie).

De asemenea, daca aveti nevoie de consiliere in alegerea acestui domeniu, echipa SVO va poate ajuta si asista la rezervarea acestuia.

Inca de la inceput, in procesul de creare site putem implementa si functia multilanguage care le va permite vizitatorilor sa citeasca informatia intr-o limba familiara. Insa, pentru asta va fi nevoie si ca articolele si restul continutului regasit pe site sa fie transpus in celelalte limbi de catre editorii dumneavoastra.

In cat timp poate fi gata site-ul?

In functie de gradul de complexitate al siteului, termenul de livrare poate varia. Va recomandam sa ne contactati si sa ne furnizati informatii despre proiectul dumneavoastra pentru a putea seta o data de finalizare a siteului.

In functie de complexitatea siteului, daca acesta nu implica functii complexe, platforma va fi livrata in mai putin de 15 zile. Insa, daca site-ul dumneavoastra necesita elemente cu grad ridicat de complexitate, termenul de livrare poate ajunge la 30-60 de zile si uneori chiar mai mult. 

Site web stiri

Alege un site personalizat care sa te puna pe harta surselor de informatii de incredere!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design