creare site e-learning exemplu 4

Creare platforma e-learning

Ce este un site pentru e-learning?

Serviciul creare site platforma e-learning este cea mai buna metoda prin care veti putea dezvolta un portal pentru cursuri online usor de accesat, care sa cuprinda toate informatiile de care vizitatorii dumneavoastra au nevoie.

In ultimii ani, platformele de e-learning au castigat din ce in ce mai mult teren. Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui curs online este faptul ca acesta poate fi accesat de oriunde si la orice ora.

Cui ne adresam?

Serviciul de creare site pentru platforme e-learning se adreseaza atat celor care isi doresc sa ofere continut gratuit, cat si celor care vor pune la dispozitie cursuri online platite.

Mai jos veti putea gasi doar cateva dintre ariile in care ati putea avea nevoie de un serviciu de creare site platforma e-learning:

  • Platforma e-learning pentru cursuri gratuite;
  • Portal e-learning pentru cursuri platite;
  • Institututii de invatamant;
  • Platforme pentru workshopuri;
  • Proiecte Erasmus;
  • Etc.

De ce ar trebui sa ai un site dedicat pentru e-learning?

O astfel de platforma va da posibilitatea sa listati toate cursurile online pe care le puneti la dispozitie si informatii despre acestea precum: subiectul cursului, cine il preda sau cine este autorul, ce vor putea invata utilizatorii daca aleg sa achizitioneze acest curs de pe platforma dumneavoastra de e-learning.

Pentru a putea incarca videoclipuri pe o platforma proprie, aveti nevoie de un site web care sa gazduiasca toate aceste informatii. In acest sens va putem livra platforme specializate pentru invatare online.

O categorie de recenzii este o buna modalitate de a spori increderea in firma si serviciile pe care le puneti la dispozotie Astfel, cei care nu s-au inregistrat pe site si nu au achizitionat inca nici un curs, pot afla despre profesionalismul dumneavoastra de la fostii participanti.

Platformele e-learning sunt securizate si sunt livrate cu web design personalizat, modern, care sa atraga noi vizitatori.

Cum iti poate fi de folos un site pentru e-learning?

Un site pentru cursuri online este destinat atat utilizatorilor care isi doresc sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu, dar si firmelor sau companiilor mari care isi doresc sa isi instruiasca angajatii.

Ca si trainer sau ca administrator, veti avea posibilitatea sa urcati pe platforma cursuri audio, video, jocuri si veti putea realiza webinare live. Daca nu doriti ca fiecare curs sa poata fi achizitionat separat, va vom oferi o platforma prin care sa puteti oferi pachete mai complexe, care sa ofere acces la diferite tipuri de cursuri, in functie de ofertele pe care doriti sa le faceti.

De asemenea, pentru platforma de e-learning se poate dezvolta si un forum unde atat cursantii, cat si vizitatorii site-ului vor avea posibilitatea de a comunica pe diverse teme. Acestia vor putea recomanda cursuri sau dezbate subiecte discutate la webinarii.

Implementarea unui sistem newsletter prin care cei interesati de cursurile oferite de platforma de e-learning este o buna modalitate de a tine vizitatorii la curent cu noile materiale urcate pe site, evenimente sau oferte.

O sectiune de blog in care prezentati reducerile lunii, oferiti informatii extra despre cursuri online sau realizati interviuri cu specialisti in diverse domenii, va poate ajuta sa faceti site-ul mai interesant si astfel sa atrageti mai multi vizitatori.

O platforma de cursuri online ofera formatorului posibilitatea de a le acorda calificative participantilor sau teme ce se pot incarca online.

Pentru platforma de e-learning, va punem la dispozitie diverse roluri in panoul de control, pentru administrator, formator sau participant.

Fiecare cursant in parte ar putea avea un panou de control cu ajutorul caruia sa administreze cursurile si sa vada parcursul acestora. Putem implementa si un calendar vizibil atat pentru formator, cat si pentru participanti, in care vor vedea stadiul modulelor sau lectiilor si perioada de desfasurare a tuturor activitatilor.

Cum poti promova un site pentru stiri?

Pentru promovarea portalului e-learning va punem la dispozitie specialisti in marketing online. Acestia vor dezvolta strategii eficiente de marketing ce au ca scop cresterea numarului de clienti.

Astfel, putem realiza pentru dumneavostra campanii pay per click, campanii prin retelele de socializare sau campanii de newsletter.

Poti beneficia de expunere internationala?

Da, cu siguranta! Daca doriti ca platforma dumneavoastra de e-learning sa fie considerata un reper in domeniul cursurilor online pe piata internationala, ca un prim pas, va trebui sa rezevati un domeniu cu extensie relevanta (exemplu: .eu, .com, .org sau o alta extensie).

Daca aveti nevoie de ajutor, echipa noastra va poate oferi suport gratuit pentru rezervarea unei extensii cat mai potrivite.

De asemenea, va fi nevoie de implementarea unei functii multilanguage. Cu ajutorul acestei functii, vizitatorii vor avea posibilitatea sa schimbe intr-un mod intuitiv limba implicita in care este expusa informatia pe site intr-o limba familiara.

In cat timp poate fi gata site-ul?

Platformele cu un grad scazut de complexitate pot fi livrate in mai putin de 30 zile.

Daca doriti implementarea unor functii cu un grad ridicat de complexitate, atunci impementarea acestor functii vor afecta termenul de livrare.

Pentru a putea stabili un termen de livrare cu exactitate, va rugam sa ne contactati pentru a ne oferi toate detaliile despre proiectul dumneavoastra.

EXEMPLE

Site web e-learning

Fii un reper in domeniul e-learning cu o platforma interactiva si usor de folosit!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design