exemplu 18 magazin online haine

Creare Magazin Online Haine

Ce este un magazin online de haine?

Prin crearea unui magazin online de haine va oferim o platforma cu ajutorul caruia veti putea comercializa articole de imbracaminte si accesorii printr-o interfata atractiva, usor de folosit, prin intermediul careia dumneavoastra comercializati produse intr-un mediu securizat, oferind in acelasi timp o experienta memorabila pe site. 

Cui ne adresam?

Ne adresam micilor intreprinzatori, creatorilor de produse vestimentare si accesorii, creatorilor de moda, outlet-urilor, producatorilor sau importatorilor de haine si accesorii si care au nevoie de o platforma performanta, ce sustine dezvoltarea afacerii pe termen lung .

Serviciile noastre de realizare magazin online haine sunt adaptate nevoilor dumneavoastra, fie ca va adresati unei nise din segmentul fashion sau aveti disponibila o gama foarte variata de haine si accesorii vestimentare.

De ce ar trebui sa ai un magazin online de haine?

Fie ca sunteti importator, retailer in domeniul fashion sau aveti propria linie de creatie haine pe care doriti sa o faceti disponibila, un magazin online haine este una dintre cele mai facile modalitati prin care va puteti face cunoscut brandul si produsele in mediul online.

Platforma va pune la dispozitie instrumente utile ce sunt folosite pentru a creste volumul de vanzari, valoarea per tranzactie si gradul de retentie a clientilor.

Aceasta dispune de sisteme automate menite sa eficientizeze timpul si munca dumneavoastra. Astfel, veti putea genera rapid rapoarte pentru clienti si rapoarte de vanzari, veti putea gestiona cu usurinta stocurile, veti putea implementa strategii de fidelizare si veti putea oferi discounturi. Aceste rapoarte va pot oferi informatii importante cu ajutorul carora puteti lua mai usor decizii legate de evolutia afacerii.

Oferim o interfata prietenoasa, usor de utilizat si un sistem de gestionare al continutului cu ajutorul caruia se pot realiza modificari in platforma, fara sa fie necesara interventia unui web developer.

Cum iti poate fi de folos un magazin online de haine?

Platforma pusa la dispozitie de echipa SVO de dezvoltare magazin online are o interfata usor de utilizat, dar si sisteme integrate menite sa eficientizeze munca. Astfel, generati rapoarte clienti, administrati stocurile, implementati rapid reduceri si oferte.

Aceste functionalitati sunt usor de folosit, iar cu ajutorul lor dumneavoastra economisiti timp pretios ce poate fi investit in alte activitati ce au ca scop cresterea afacerii. 

Va punem la dispozitie o platforma cu design responsive, lucru ce o face accesibila atat pe desktop, cat si pe dispozitive mobile precum tableta sau smartphone. Astfel, utilizatorul site-ului va avea o interactiune placuta cu brandul si magazinul dumneavoastra, de oriunde ar alege sa il acceseze.

Cum poti promova un magazin online de haine?

Echipa noastra de marketing online va pune la dispozitie modalitati eficiente de a aduce trafic pe site. Astfel, prin campaniile desfasurate pe retelele de social media prezentam produsele dumneavoastra persoanelor ce ar putea fi interesate de acestea.

Campaniile Google Adwords au rolul de a atrage trafic relevant chiar din prima zi!

Campaniile de newsletter sunt un real ajutor pentru dezvoltarea imaginii si a afacerii dumneavoastra. Cu ajutorul unor astfel de campanii veti putea ajunge cu informatiile despre brand si produsele magazinului dumneavoastra online direct in casuta de email a vizitatorilor care au ales sa se aboneze.

Toate aceste campanii sunt dezvoltate in functie de strategia de marketing agreata si de valorile brandului dumneavoastra.

Poti beneficia de expunere internationala?

Da, puteti beneficia de expunere internationala. Pentru acest lucru este nevoie sa rezervati un domeniu cu extensie relevanta precum .com, .org sau .net.

Functia multi language ofera posibilitatea utilizatorului sa aleaga intr-un mod intuitiv limba in care va fi afisata informatia in site.

In cat timp poate fi gata magazinul?

Echipa noastra va avea nevoie de 30 de zile pentru a livra o platforma cu un web design unic si atractiv, unde potentialii clienti gasesc obiectele vestimentare puse la dispozitie de dumneavoastra. 

In cazul in care platforma dumneavoastra necesita functii speciale, implementarea acestora poate influenta termenul de livrare. De aceea va racomandam sa ne contactati pentru a stabili toate detaliile legate de proiectul dumneavoastra

Magazin Online Haine

Alege o aparitie profesionala in mediul online.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte tipuri de magazine online