model site bancar

Creare site financiar / bancar / contabil

Ce este un site pentru specializat pentru industria economico-financiara?

Un site specific domeniului financiar, bancar sau contabil trebuie sa fie in primul rand un bun instrument de marketing. Acesta are rolul de a atrage clienti si de a genera conversii (vanzari, programari sau alte tipuri). Un site specific acestui domeniu poate contine (fara sa fie limitat la) elemente specifice de prezenare a produselor financiare, elemente specifice de prezentare a seviciilor bancare, elemente de prezentare a serviciilor contabile, sisteme de programari, sisteme de calcul de rate sau dobanzi, sisteme de transferuri de documente, sisteme de plati online si multe altele. Firma SVO Web Design Agency este specializata in creare site-urilor pentru companii din sectorul financiar – bancar si financiar – contabil.

Cui ne adresam?

Proiectam site-uri specifice domeniului financiar – bancar sau financiar – contabil pentru institutii de tipul: institutie de depozitare care accepta si gestioneaza depozitele si fac ecredite, inclusiv banca, uniune de credit, societate fiduciara sau companie de imprumuturi ipotecare; companie de asigurari si fond de pensii, banca de investitie, broker; banca comerciala, banca cooperativa, companie de consultanta financiara, firma contabilitate, expert contabil, contabil autorizat, sau alte entitati fizice sau juridice ce activeaza in domeniul economico-financiar.

De ce ar trebui sa ai un site specializat financiar / bancar / contabil?

Prezenta online este curciala pentru orice companie sau entitate ce ofera servcii financiare de orice tip. Cand avem nevoie de un serviciu din domeniul financiar, bancar sau contabil, primul la care apelam este internetul, sau mai precis Google sau un alt motor de cautare. Crearea unui site web nu este doar o chestiune de imagine ci un instrument real de marketing ce are rolul clar de a atrage clienti.

Cum iti poate fi de folos un astfel de site?

SVO realizeaza site-uri pentru firme din domeniul economco – financiar, cu web design care reprezinta brandul si serviciile furnizate. Totodata aceste site-uri sunt marcate profesional pentru a fi intelese de motoarele de cautare. Cu aceste marcaje urmarim ca site-ul sa se plaseze cat mai sus pe listele de rezultate generate de motoarele de cautare si astfel, site-ul realizat de noi sa fie printre primele accesate de potentialii clienti. Aceasta operatiune se numeste optimizare sau SEO (Search Engine Optimization) si este un serviciu pe care SVO vi-l pune la dispozitie.

Cum pot promova noul site financiar / bancar / contabil?

SVO Web Design Agency va pune la dispozitie mai multe modalitati de a promova rapid un site. Echipa noastra de marketing online furnizeaza servicii profesionale: de la crearea strategiilor de marketing, identificarea segmentului tinta si pana la derularea efectiva a campaniilor de promovare de tipul pay per click, campanii social media sau campanii de newsletter.

Pot beneficia de expunere internationala?

Sigur. Pentru a beneficia de expunere internationala, va fi nevoie de rezervarea unui domeniu cu extensie ce se preteaza la acest tip de expunere cum ar fi .com, .org sau alta varianta de extensie si de implementarea functiilor multi-language in site. Aceste functii au rolul de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a schimba limba implicita in care este expusa informatia pe site, intr-o alta limba pe care acestia sa o inteleaga.

In cat timp poate fi gata site-ul?

Termenul de livrare pentru crearea unui site din domeniul fianciar, bancar sau contabil poate sa varieze in functie de complexitate. Un site cu grad scazut de complexitate poate fi livrat in mai putin de 15 zile. Realizarea unui site cu functii complexe poate sa dureze si cateva luni. Va putem oferi aceasta informatie exacta dupa ce primim detalii legate de proiect.

Site web financiar / bancar / contabil

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design