magazin online cosmetice exemplu 10

Creare Magazin Online Cosmetice

Ce este un magazin online de cosmetice?

Un magazin online de cosmetice reprezinta platforma cu ajutorul careia puteti comercializa produse de ingrijire a pielii si a parului, destinate atat femeilor, cat si barbatilor.

Solutia de creare magazin online pusa la dispozitie de echipa SVO este personalizata, astfel incat sa intruneasca toate nevoile dumneavoastra si sa prezinte functionalitatile necesare pentru generarea de comenzi si crestera notorietatii brandului.

Punem la dispozitie pachete atractive, insotite de numeroase elemente si sisteme ce au ca scop atragerea potentialilor clienti si o buna gestionare a afacerii.

 

Cui ne adresam?

Un magazin online dedicat cosmeticelor reprezinta platforma cu ajutorul careia producatorii sau distribuitorii si importatorii pot crea un spatiu online, dedicat comercializarii produselor de ingrijire personala. 

Solutia noastra de dezvoltare magazin online este una moderna, cu un design unic si usor de folosit. Aceasta prezinta numeroase functionalitati ce au ca scop cresterea valorii per tranzactie si marirea gradului de retentie al clientilor. 

Un magazin online reprezinta modalitatea ideala prin care atat micii producatori, cat si afacerile mari ce activeaza in domeniul cosmeticelor, ce ofera o gama variata de produse, pun la dispozitie produse de ingrijire ce pot fi achizitionate cu usurinta de potentiali clienti.   

De ce ar trebui sa ai un magazin online de produse traditionale?

Un magazin online de produse cosmetice reprezinta o modalitate prin care puteti incepe cu usurinta o afacere in domeniul cosmeticelor sau puteti consolida o afacere existenta deja. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, oferim o platforma performanta, ce catalogheaza produsele si le dispune intr-un mod intuitiv, pentru a fi cat mai usor de reperat de potentiali clienti. 

Platforma reprezinta mijlocul prin care dumneavoastra atrageti noi vizitatori interesati de produse cosmetice. Cu ajutorul platformei, va prezentati produsele si intrati cu usurinta in legatura clientii.

Cum iti poate fi de folos un magazin online de produse traditionale?

Un magazin online de produse cosmetice reprezinta modalitatea prin care va faceti cunoscut brandul in mediul online dar si o ustensila performanta mainita sa genereze profit. Platforma pusa la dispozitie de noi este insotita de sisteme performante, menite sa ajute la o mai buna gestionare si dezvoltare a afacerii.

Astfel, regasiti in cadrul magazinului online sisteme automatizate de gestionare a stocului sau a rapoartelor de clienti. De asemenea, aceasta contine si sistem de calcul cost livrare in functie de zone, sistem fidelizare clienti, sistem de discounturi, de cupoane de reducere, marketing si promotii. Platforma prezinta si functii UPSELL, un set de elemente ce vizeaza cresterea vanzarilor, ce are ca scop cresterea valorii per tranzactie. 

Cu ajutorul acestora, dumneavoastra economisiti timp pretios, gestionati mai usor afacerea si reduceti interactiunea umana pentru numeroase procedee care astfel se realizeaza automat. 

Un web design unic si modern este necesar, iar echipa noastra de dezvoltare magazin online se preocupa ca platforma dvs sa fie atragatoare, intuitiva si in tendinte. 

Designul este responsive, iar utilizatorii pot astfel accesa platforma de pe orice dispozitiv, fie el telefon mobil, tableta, laptop sau desktop avand o experienta similara indiferent de dispozitivul folosit.

Pentru va putea organiza cat mai usor afacerea, magazinul online prezinta un sistem de gestionare al continutului (CMS) cu ajutorul caruia puteti face modificari in magazinul online fara ajutorul unui specialist. Astfel, nu aveti nevoie de ajutorul unui web developer pentru a incarca imagini, videoclipuri sau animatii, pentru a adauga sau elimina produse, adauga descrieri si detalii pentru fecare produs in parte. Mai mult decat atat, efectuati modificari si pentru modalitatea de plata sau de livrare si creati noi categorii.

Cum poti promova un magazin online de produse traditionale?

Un magazin online necesita promovare pentru a creste notorietatea brandului si pentru a atrage noi clienti. Astfel, echipa noastra de marketing va pune la dispozitie campanii PPC pentru a aduce trafic in magazinul online, imediat dupa publicarea acestuia.

Campaniile de social media sunt utilizate pentru a face cunoscuta afacerea pe retele de socializare, iar campaniile de newsletter reprezinta modalitatea prin care abonatii descopera informatii noi despre afacerea dumneavoastra. Cu ajutorul unei astfel de campanii, cei care s-au abonat la buletinul dumneavoastra de stiri vor primi direct in casuta de email detalii despre reduceri, promotii, produse noi sau alte campanii efectuate. 

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) are ca scop plasarea magazinului online pe o pozitie cat mai ridicata pe listele generate de motoarele de cautare. (Google). Astfel, utilizatorii pot gasi cu usurinta magazinul online si vor descoperi brandul si produsele dumneavoastra. 

Poti beneficia de expunere internationala?

Da, cu siguranta! Va recomandam sa rezervati o extensie relevanta (exemplu: .com, .eu,.org sau .net), iar echipa noastra va poate asista in acest proces. 

De asemenea, pentru ca potentialii clienti sa poata comuta limba in care este prezentata informatia in magazinul online intr-o limba familiara lor, va punem la dispozitie functia multi language

In cat timp poate fi gata magazinul?

Avem nevoie de aproximativ 30 de zile pentru a livra o platforma performanta, cu aspect unic si un design atragator.

In functie de necesitatile dumneavoastra, implementam si instrumente suplimentare, insa timpul de livrare poate fi afectat.

Pentru a putea seta un termen de livrare al produsului final, va rugam sa ne contactati si sa ne oferiti informatii despre proiectul dumneavoastra.

Magazin Online Cosmetice

Alege un magazin online profesional de cosmetice, cu un design unic si atractiv!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte tipuri de magazine online