website coaching

Creare site Personalitati Publice / Coach / Public Speakers

Ce este un site pentru personalitati publice, coach sau public speakers?

Site-urile de prezentare pentru profesii din domeniul coaching, training, public speaking sau pentru personalitati publice pot fi adevarate provocari de design, structura si personalizare – agentia noastra imbratiseaza astfel de provocari. Un astfel de website este alegerea potrivita pentru orice persoana care activeaza intr-unul dintre aceste domenii, care isi doreste sa aiba o prezenta online adecvata si reprezentativa. Va oferim site-uri personalizate care sa va puna in evidenta personalitatea, tipul de activitate, care sa va reprezinte cu adevarat.

Cui ne adresam?

Agentia noastra are experienta in multiple colaborari de-a lungul timpului si poate realiza un site de prezentare/reel pentru unul una dintre profesiile enumerate mai jos: public speakers, MC, coach, life coach, coach organizational, executive si business coach, coach cultural pentru expati, performance coach, coach relational, management coach, team coach, trainer, formator, psihologi, psihiatri, psihoterapeuti, terapeuti prin terapii alternative, persoane publice sau firma de training. Un site este o carte de vizita, este un element extraordinar de important de comunicare si de promovare.

De ce ar trebui sa ai un site personalitati publice, coaching sau public speaking?

Imaginea dvs este o prioritate in momentul construirii unui site de prezentare. Un astfel de site trebuie sa va reprezinte cu adevarat, dar si sa serveasca nevoilor de marketing, promovare si conversii online. Agentia noastra va ofera un website personalizat, optimizat si customizat intocmai sa va reprezinte. Continutul site-ul dvs trebuie sa fie unul reprezentativ, care sa va aduca plus valoare si vizibilitate, personalizat, care sa va distinga pe piata si pe canalele digitale de promovare.

Cum iti poate fi de folos un astfel de site?

Un site de prezentare pentru acest domeniu cu o mare responsabilitate si accent pe imagine, poate beneficia de servicii online customizate oferite de SVO Web Design Agency dintre care enumeram: pagini de prezentare si articole, formular de contact, formular de programari online sau de customizare a serviciilor, site responsive si optimizat SEO pentru o buna pozitionare in motoarele de cautare, content grafic sau animat personalizat si alte posibilitati online pe care vi le doriti.

Cum pot promova noul site?

Noul tau site poate fi preluat de echipa noastra de marketing ce poate elabora strategii de promovare pe segmentul targetat. Aceasta echipa de specialisti va sta la dispozitie pentru derularea eficienta a campaniilor de promovare online precum campanii pay per click, campanii prin retelele de socializare sau campanii de newsletter.

Pot beneficia de expunere internationala?

Da. In acest caz site-ul dvs va avea nevoie de un domeniu cu o extensie relevanta (de exemplu .com) si de functii multi-language pe care echipa noastra de web development le poate implementa. Functiile multi-language au rolul de a afisa informatia site-ului dvs in diverse limbi in functie de selectia pe care o face utilizatorul in acest sens.

In cat timp poate fi gata site-ul?

Termenele de livrare variaza de la un site la altul in functie de complexitate. Un site cu un grad de complexitate redus poate fi gata in 15 zile sau chiar mai putin, in timp ce un site cu grad ridicat de complexitate poate sa depaseasca 45 zile. In urma unei discutii din care urmarim sa aflam asteptarile dvs de la site, va vom comunica data exacta de livrare.

Site web pentru persoane publice, coach sau public speakers

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design