fbpx
Web Design Realizare site
POWERED BY SVO

CREARE SITE WEB DE PREZENTARE

SVO Web Design Agency oferă servicii complete pentru crearea site-urilor de prezentare responsive, optimizate și ușor de folosit. Pentru că știm cât de importantă este vizibilitatea online, oferim servicii profesionale de web design la cele mai înalte standarde. Serviciile de proiectare includ web design unic în concordanță cu brandul dvs, CMS (content management system) ușor de folosit pentru a înlesni gestionarea conținutului ulterior și design responsive pentru a pune la dispoziția utilizatorilor un site cu aspect excepțional indiferent de device-ul folosit.
La finalul procesului, specialiștii noștri în marketing online vă pot oferi și servicii de promovare online, sau vă pot susține în derularea campaniilor de promovare PPC, Social Media sau Newsletter.

MENIT SĂ FACA REMARCABILĂ PREZENȚA TA ONLINE

REALIZARE SITE WEB DE PREZENTARE (INFORMATIV)

Pentru realizarea website-urilor de prezentare (informativ) și nu numai, folosim o serie de indicatori de calitate. Acești indicatori garantează faptul că la final ul procesului, lucrarea dvs va fi impecabilă din toate punctele de vedere. 

Toate site-urile realizate de SVO Web Design Agency sunt mobile friendly (compatibile cu dispozitive mobile). Acest lucru nu mai reprezinta o opțiune de câțiva ani, ci un standard. Experiența ne-a demonstrat că realizarea unui website de prezentare impecabil nu înseamna numai un programator foarte bun și o grafică „WOW”, ci este nevoie să fim alături de clienții noștri atunci când au nevoie de noi. De aceea oferim suport tehnic pentru servicii noastre indiferent de complexitatea site-ului. 

realizare site prezentare resonsive
5star (Custom)
google
5star (Custom)
facebook (Custom)
FOLOSEȘTE INSTRUMENTE DE MARKETING DE CALITATE

CREARE SITE DE PREZENTARE CU SVO WEB DESIGN AGENCY

Atunci când proiectăm un site web, avem în vedere un anume scop final pentru a crea un site de prezentare ușor de utilizat, care depășește așteptările, care îi ajută pe clienții noștri să își construiască brandul, afacerea și reputația online – pe lângă faptul că le oferă publicului un website de prezentare interesant, informativ și ușor de navigat.

Dacă vă doriți un site web de calitate, este bine să înțelegeți puțin ce este web design-ul. Crearea unui site web profesional înseamnă mai mult decât alegerea unei teme dintr-un website builder și ajustarea textului. Acest lucru se datorează faptului că website-ul trebuie să fie în concordanță cu brandingul dvs. actual. Tot ceea ce este legat de web design, de la fonturi, imagini, grafică, palete de culori și structura, trebuie să fie planificat cu atenție.

De aceea, înainte de a începe realizarea site-ului solicitat, ne dorim să înțelegerem exact afacerea dvs. și brandingul existent (dacă există). Ne propunem să ne întâlnim față în față cu toți clienții noștri pentru a înțelege obiectivele, nevoile și care este publicul țintă. Desigur, dacă acest lucru nu este posibil, suntem bucuroși să comunicăm folosind orice altă variantă.

STANDARDE DE CALITATE

ESTETICA

Indiferent de industrie sau stilul web site-ului solicitat, un design bun al unui site web de prezentare profesional trebuie să combine estetica și structura intuitivă. Folosim cele mai noi tendințe UX și UI

CONVERSII

Fiecare interacțiune a utilizatorului cu site-ul dvs reprezintă un potențial profit pentru afacere. De aceea ne concentrăm în mod excepțional pe maximizarea numărului de conversii.

RESPONSIVE

Folosim soluții confortabile pentru utilizatorii de dispozitive mobile oferind design responsive pentru toate site-urile realizate de noi. În plus, rulăm o serie de teste avansate înainte de finalul lucrărilor.

SECURITATE

Introducem măsuri de securitate suplimentară care asigură o funcționare stabilă site-ului dvs. - lucru deosebit de important pentru platformele Open Source.

SUPORT TEHNIC

Dacă aveți nevoie de ajutor ulterior pentru utilizarea siteului furnizat, întotdeauna este cineva care vă poate ajuta în acest sens

ADVERTISING

Chiar și cele mai bune website-uri, fără o promovare adecvată ar putea să nu aducă rezultatele scontate. Suntem bucuroși să vă susținem să ajungeți la grupul dvs. țintă.

Te-ar putea interesa:
Mentenanță
Optimizare SEO

ȘTIAI CĂ

Dacă nu ar exista browserele care știu să interpreteze limbajul de script (HTML) și să afișeze rezultatul pe ecran, site-urile ar fi doar înșiruiri de texte neformatate și, cel mai probabil, fără imagini.

Design Web – Wikipedia