Servicii complete de logo design si branding

Daca doriti ca logo-ul dvs. sa fie imprimat pe scara larga pe o cladire din Bucuresti, aveti nevoie de un logo de calitate. Am creat logo-uri si branding pentru o serie de companii din varii domenii de activitate – de la  jucarii si pana la consultanta in afaceri.

Concept si logo design

Va oferim un concept si un design de logo profesional simplu, care va ofera un logo unic, adaptat afacerii dvs. Logourile sunt o parte foarte importanta a afacerii dvs. si este indicat ca acestea sa fie realizate corect. Oferim un set de concepte si apoi transformam optiunile preferate intr-o gama de logo-uri de calitate pe care le furnizam in format vectorial de inalta calitate. Putem furniza un document complet de branding.

logo design

Strategie de branding si identitate vizuala

Furnizam servicii de strategie de brand, pozitionare si identitate, folosind abilitatile noastre atat in proiectare, cat si in consultanta de marketing. Acesta este un proces mai lung care va ofera o mai mare constientizare a modului in care marca dvs. este perceputa pe piata. In timpul acestui proces sunt dezvoltate una sau mai multe „mood boards”. Acestea sunt colectii de imagini care ajuta la stabilirea mai exacta a modului in care doriti sa se concretizeze identitatea companiei dvs.

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

INCEPE AFACEREA ONLINE AICI

Descopera acum cat de repede putem genera conversii sau vanzari pentru organizatia ta.