Servicii complete de logo design și branding

Dacă doriți ca logo-ul dvs. să fie imprimat pe scară largă pe o clădire din București, aveți nevoie de un logo de calitate. Am creat logo-uri și branding pentru o serie de companii din varii domenii de activitate – de la  jucării și până la consultanță în afaceri.

Concept și logo design

Vă oferim un concept și un design de logo profesional simplu, care vă oferă un logo unic, adaptat afacerii dvs. Logourile sunt o parte foarte importantă a afacerii dvs. și este indicat ca acestea să fie realizate corect. Oferim un set de concepte și apoi transformăm opțiunile preferate într-o gamă de logo-uri de calitate pe care le furnizăm în format vectorial de înaltă calitate. Putem furniza un document complet de branding.

logo design

Strategie de branding și identitate

Furnizăm servicii de strategie de brand, poziționare și identitate, folosind abilitățile noastre atât în proiectare, cât și în consultanță de marketing. Acesta este un proces mai lung care vă oferă o mai mare conștientizare a modului în care marca dvs. este percepută pe piață. În timpul acestui proces sunt dezvoltate una sau mai multe „mood boards”. Acestea sunt colecții de imagini care ajută la stabilirea mai exactă a modului în care doriți să se concretizeze identitatea companiei dvs.

Contactați-ne pentru mai multe detalii.

ÎNCEPE AFACEREA ONLINE AICI

Descoperă acum cât de repede putem genera conversii sau vânzări pentru organizația ta.