site web club yachting

Creare site pentru cluburi

Ce este un site pentru club?

Site-urile pentru cluburi (de orice tip sau activitate) pot fi adevarate provocari de design, continut si structura – acceptam si imbratisam astfel de provocari. De la pagini de prezentare si articole, la formulare de contact, formulare de programare sau de customizare a serviciilor, de la cele mai simple la cele mai complexe, site-urile destinate cluburilor oferite de SVO sunt personalizate, responsive si optimizate SEO pentru o buna pozitionare in motoarele de cautare.

Cui ne adresam?

Experienta si colaborarile anterioare ne-au invatat sa ne adaptam clientilor nostri si sa realizam site-uri personalizate, cu continut specific fiecarui client in parte. Dintre diferitele tipuri de cluburi care ne pot fi partenere in crearea si dezvoltarea unui site de prezentare, enumeram doar cateva: 

  • club de divertisment,
  • club de biliard,
  • club de bowling,
  • cluburi sportive,
  • club de golf, 
  • cluburi culturale (literare, artistice),
  • club de noapte,
  • club petreceri,
  • cluburi de hobby-uri (sah, broderie, handcraft etc),
  • cluburi exclusiviste.

De ce ar trebui sa ai un site?

Potentialii clienti sunt interesati de aflarea rapida si clara a informatiilor legate de domeniile lor de interes. Un site de prezentare pentru clubul dvs este necesar si obligatoriu pentru un bun si prosper plan de afaceri pe piata concurentiala actuala. Va punem la dispozitie servicii de creare de continut pentru site-ul dvs, optimizare si mentenanta, creare de brand-ing grafic si produse audio-vizuale pentru afacerea dvs. In SVO gasiti un partener de drum

Cum iti poate fi de folos un site pentru club?

Un site pentru clubul dvs poate fi instrumentul perfect atat pentru promovare, atragerea si comunicarea cu potentialii clienti, cat si pentru mentinerea unei comunitati si facilitarea anumitor servicii disponibile online, cum ar fi programarea, conturile de membri, sistemul de ticketing sau newsletter. Website-ul dvs de prezentare va va usura munca de organizare si va va pune la dispozitie mijloace noi de marketing, in special marketing online.

Cum pot promova noul site?

Echipa noastra de specilaisti in marketing poate crea strategiile de marketing online si poate concepe campanii eficiente de promovare pentru clubul dvs fie ca este vorba de campanii pay per click, campanii de promovare prin retelele de socializare sau campanii de newsletter. Suntem la un click distanta.

Pot beneficia de expunere internationala?

Sigur. Pentru expunere internationala sunt suficiente (pentru inceput) 2 elemente: un domeniu cu extensie relevanta (ex: .com) si un site multi-language. Functiile multi-language dau posibilitatea utilizatorilor sa comute limba in care este afisat site-ul intr-o alta limba.

In cat timp poate fi gata site-ul?

Raspunsul la aceasta intrebare variaza in functie de complexuitatea site-ului (complexitatea functiilor solicitate si numaru de pagini). Astfel termenul de livrare poate varia intre 15 si 45-60 zile. Termenul exact in putem comunica dupa ce aflam detaliile legate de site-ul dorit.

Site web pentru CLUB

Site-ul ideal pentru prezenta ta online.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design