exemplu site crafting

Creare Magazin Online Produse Handmade sau DIY

Ce este un magazin online produse handmade, craft sau DIY?

Un magazin online dedicat sectiunii handmade sau DIY (do it yourself) reprezinta una dintre cele mai efeiciente posibilitati de a comercializa pe internet produse unicat lucrate de mana, cadouri personalizate lucrate manual cu sau alte obiecte create cu diferite intrebuintari.

O astfel de platforma pune la dispozitie un mediu online unde dumneavoastra prezentati produsele intr-un mod original, care sa atraga atentia si sa genereze vanzari.

Magazinul online ofera pe langa produsele comercializate, informatii despre afacere, discounturi, reduceri, oferte promotionale si multe altele.

Cui ne adresam?

Un magazin online pentru obiecte unicat realizate manual se adreseaza atat artistior sau creativilor care pun la dispozitie produse craft, cadouri personalizate sau obiecte artizanale handmade.

Astfel, fie ca alegeti sa importati produse create de artizani sau sa creati manual o gama de produse, magazinul online este o modalitate ideala prin care va adresati clientilor care achizitioneaza online acest tip de produse.

De ce ar trebui sa ai un magazin online de produse handmade?

Cu ajutorul unui magazin online va faceti cunoscuta afacerea, generati vanzarea de produse si intrati mai usor in contact cu potentiali clienti. 

Platforma este performanta si personalizata in functie de necesitatile afacerii si va pune la dispozitie o serie de functionalitati care va usureaza munca. Acestea sunt utilizate pentru a gestiona cat mai usor businessul, pentru a creste vanzarile si a atrage noi clienti interesati de produse unicat realizate manual.

Un magazin online inseamna cresterea vizibilitatii in mediul online, dar si o posibilitate de a va majora veniturile. 

Cum iti poate fi de folos un magazin online de produse handmade?

O platforma dedicata cumparaturilor online este o modalitate de dezvoltare a afacerii dumneavoastra pe internet. Magazinul online dispune de categorii atent realizate, ce contin produsele pe care le comercializati. 

Acestea sunt afisate intr-un mod atractiv de echipa noastra de web design, astfel incat sa incurajeze vizitatorii sa realizeze o comanda. De asemenea, pentru ca acestea sa fie si mai accesibile, implementam functii de cautare avansate care sa usureze interactiunea utilizatorului cu platforma.

Magazinul online de produse handmade vine echipat cu numeroase sisteme ce au ca scop eficientizarea timpului si a muncii dumneavoastra. Cu ajutorul functii puteti genera cu usurinta rapoarte de stoc, rapoarte detaliate despre vanzari sau clienti. Va punem la dispoziti sisteme cu ajutorul carora puteti crea campanii de fidelizare, puteti seta discounturi sau puteti genera automat vouchere pentru reduceri. 

Pentru a putea realiza modificari fara ajutorul unui web developer, platforma este livrata cu sistem de gestionare al continutului (CMS), care ofera nenumarate posibilitati de editare usor de utilizat. Cu ajutorul acestuia modificati modalitatile de plata sau de livrare, incarcati imagini, videoclipuri sau animatii, adaugati sau eliminati categorii, intregi sectiuni sau produse, introduceti descrieri sau continut de tip text. 

Platforma poate beneficia de functii UPSELL, ce au ca scop cresterea vanzarilor, de sistem de newsletter sau alte elemente menite sa vina in ajutor pentru dezvoltarea afacerii. 

Magazinul online este livrat cu web design responsive, astfel incat acesta sa poata fi accesat cu usurinta de pe orice dispozitiv precum telefon mobil, tableta sau desktop. 

Cum poti promova un magazin online hobby si DIY?

Echipa noastra de specialisti in marketing online va pune la dispozitie servicii de promovare prin campanii Adwords, de social media sau de newsletter.

Folosind campaniile Adwords puteti atrage trafic relevant pe platforma, inca de la lansarea magazinului online. 

Campaniile de social media au ca scop prezentarea afacerii si a produselor dumneavoastra unicat realizate manual celor care petrec timp pe retelele de socializare si au un interes sau o afinitate pentru astfel de produse.

Printre-o campanie de newsletter, cei care s-au abonat la buletinul de stiri vor primi direct in casuta de email informatii despre produsele noi, reduceri, oferte promotionale sau vouchere de cumparaturi. Astfel, clientii vor avea posibilitatea de a cunoaste mai bine afacerea si de a fi in permanenta la curent ofertele dumneavoastra.

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) are ca scop pozitionarea magazinului dumneavoastra de produse handmade pe o pozitie cat mai avansata pe paginile de rezultate ale motoarelor de cautare. Specialistii nostri vor folosi tehnici avansate SEO pentru ca businessul sa fie cat mai usor de gasit. 

Poti beneficia de expunere internationala?

Cu siguranta! Echipa noastra de web development va asista in rezervarea unui domeniu cu extensie relevanta (exemplu: .com, .org, .net, .eu), astfel incat afacerea dumneavoastra sa fie cat mai accesibila pietei internationale. 

Functia multi language este si ea disponibila si pune la dispozitia utilizatorilor o modalitate intuitiva prin care acestia pot sa comute cu usurinta limba in care este prezentata informatia pe site. 

In cat timp poate fi gata magazinul?

Echipa noastra are nevoie de 30 de zile pentru a dezvolta o platforma unica, atractiva, care functioneaza perfect.

Daca doriti sa implementam si alte functii decat cele uzuale pentru un magazin online, timpul de executie al produsului final va fi afectat.

Pentru mai multe detalii si pentru a fi siguri ca intelegem care sunt nevoile dumneavoastra si ale afacerii, va rugam sa ne contactati. 

Magazin Online Produse Handmade, Craft sau DIY

Alege un magazin online profesional dedicat produselor tale unicat realizate manual!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte tipuri de magazine online