exemplu 1

Creare site pentru sport / sala fitness

Ce este un site pentru sport / sala fitness?

Serviciul creare site pentru sport / sala fitness este un serviciu dedicat afacerilor din domeniul sportiv care isi doresc sa obtina awareness si credibilitate in mediul online.

Indiferent de nisa in care activeaza, o astfel de afacere are nevoie de un site web de calitate, cu un web design unic, care sa scoata in evidenta nu doar valorile brandului, dar si serviciile si optiunile pe care le pune la dispozitie utilizatorului.

Echipa SVO urmareste atent trendurile in web design si va garanteaza un produs cu aspect ingrijit, atractiv, memorabil, care sa impresioneze inca de la primul click.

In functie de specificul afacerii, fie ca solicitati un site de prezentare sau un magazin online, acesta trebuie sa beneficieze de web design de calitate, de functii specifice, sa fie responsive (compatibil cu dispozitivele mobile) si sa se incarce cat mai rapid.

Unul dintre primii pasi pe care trebuie sa ii realizam in crearea unui magazin online este designul siteului si intregrarea catalogului de produse. Specialistii SVO vor lua in calcul fiecare detaliu pentru a face ca site-ul dumneavoastra sa genereze conversii (vanzari/membership). 

Cui ne adresam?

SVO Web Design Agency poate dezvolta atat siteuri de prezentare folosite pentru a informa ultilizatorii, cat si platforme de rezervari / membership sau magazine online, care vor putea comercializa cu usurinta imbracaminte sportiva pentru toate varstele sau produse pentru pasionatii de sporturi.

Pentru o mai buna intelegere a serviciilor de creare site si web design oferite pentru domeniul sport/fitness, consultati lista de mai jos:

 • Sala de Fitness;
 • Club sportiv;
 • Sala biliard;
 • Sala sport (basket, tenis, fotbal etc)
 • Echipa sportiva;
 • Sala de dans (contemporan, salsa, bachata, dans sportiv, etc);
 • Sala de box;
 • Sala de arte martiale;
 • Sport si nutritive;
 • Antrenor personal;
 • Paintball/ Bowling/ Schi/Echitatie/Golf/Rugby
 • Magazin online de articole si echipamente sport
 • Pariuri sportive
 • si altele

De ce ar trebui sa ai un site dedicat pentru sport / sala fitness?

O buna prezenta online se poate realiza de profesionistii care stiu sa valorifice ofertele si particularitatile afacerii tale, atat pentru un site de prezentare, cat si pentru un magazin online sau pentru o platforma de rezervari / membership.

Daca siteul dumneavoastra este unul de prezentare oferte si servicii, este foarte important sa aveti exemplificate si listate toate activitatile pe care le sustineti la sala dumneavoastra de sport/fitness sau dans, plus alte informatii de interes pentru posibilii clienti.

De asemenea, pentru a ilustra sesiunile unei sali de antrenament, fitness, yoga, sport pe care va doriti sa le promovati, aveti nevoie de materiale foto si video concludente, pe care noi le putem integra pe site, astfel incat acestea sa starneasca interesul chiar si celor mai putin sportivi.

Pentru ca afacerea dumneavoastra sa obtina mai multi clienti, este necesar ca siteul sa fie cat mai bine indexat de motoarele de cautare, iar acest lucru poate fi realizat cu sustinerea echipei noastre care are experienta si expertiza si in acest domeniu.

Cum iti poate fi de folos un site pentru sport / sala fitness?

Un magazin online care are ca scop comercializarea articolelor si echipamentelor sportive sau un site de prezentare al serviciilor trebuie sa indeplineasca din start cateva conditii, astfel incat sa inspire incredere si sa atraga mereu recomandari si clienti noi.

In primul rand, in procesul de creare site, securitatea datelor este unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate in calcul, cu atat mai mult cu cat, pentru a face o achizite, vizitatorul trebuie sa isi ofere datele personale, in vederea efectuarii platii sau pentru a se inscrie la anumite activitati.

Cu experienta vasta in domeniu, specialistii nostri stiu exact care sunt asteptarile clientilor vis-a-vis de informatiile pe care acestia doresc sa le gaseasca cu usurinta pe site si ii putem face, astfel, experienta mai placuta in cadrul unei sesiuni online pe site-ul dumneavostra.

Daca va doriti un site pentru o sala de fitness sau dans, cu siguranta veti dori ca viitorii clienti sa poata vedea cum arata locatia in care se desfasoara cursurile, care sunt aparatele pe care le pot folosi, informatii despre antrenori, ce pot invata, care sunt preturile sau care este modalitatea de a achizitiona un abonament prin intermediul siteului.

Echipa noastra va realiza un web design atragator, care sa furnizeze totodata si  informatiile de care potentialii clienti ar avea nevoie pentru a lua decizia de cumparare si paricipare la cursuri.

De asemenea, putem implementa particularitati legate de discounturi si reduceri (pentru una sau mai multe sesiuni), putem furniza orarul instructorilor impreuna cu sisteme de programare sau membership sau orice alte informatii care pot garanta o interactiune cat mai personala, placuta si folositoare pentru client.

Cum poti promova un site pentru sport sau fitness?

In ziua de astazi, promovarea pe canalele de social media reprezinta un factor foarte important in succesul unei afaceri, fie ea la inceput de drum sau nu.

Tehnicile de marketing online folosite de specialistii nostri in domeniu vor avea un impact major, generand cu usurinta vizite ale potentialilor clienti, interesati de astfel de servicii.

Promovarea sesiunilor este si ea necesara pentru a ajunge cat mai usor la persoanele interesate de activitati fizice sau sportive. Prin campanii PPC, echipa SVO va promova ofertele si abonamentele dumneavoastra, dar si brandul.

Poti beneficia de expunere internationala?

In cazul unui magazin online cu tematica de echipamente, accesorii si alte articole sportive, este recomandata implementarea functiei multilanguage. Astfel, puteti extinde vanzarea articolelor dumneavoastra si in afara tarii si veti putea patrunde cu usurinta pe piata internationala.

Pentru ca site-ul dumneavoastra sa poata fi inteles si de persoane nevorbitoare de limba romana va fi nevoie sa implementam functia multilanguage ce da posibilitatea utilizatorului sa comute limba in care este afisata informatia in site in mod implicit intr-o alta limba pe care o cunoaste.

Totodata, acest aspect implica si rezervarea unei extensii relevante (.com, .eu) pentru aceasta situatie.

In cat timp poate fi gata site-ul?

Daca siteul dorit este unul de prezentare, acesta se va putea livra in mai putin de 15 zile. In cazul in care doriti un magazin online complex, sau o platforma de programari/rezervari/membership cu functii complexe acesta va putea fi livrat in aproximativ 30-60 de zile.

Pentru a putea stabili un termen exact de livrare a proiectului, va recomandam sa intrati in legatura cu noi si sa ne furnizati toate detaliile proiectului dumneavoastra.

Site web sport / fitness

Alege un site profesionist care sa atraga clienti

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design