model site rezervari hotel

Creare site Turism

Ce este un site pentru turism?

Prin serviciul de creare site va punem la dispozitie o platforma de prezentare pentru afaceri din domeniul turism precum hotel, pensiune, glamping, camping, agentie turism etc.

Un astfel de site poate contine instrumente specifice si necesare unui business din acest domeniu: sisteme de rezervare, cataloage online, galerii foto sau alte sisteme practice menite sa va usureze munca si sa oferiti vizitatorilor o platforma usor de utilizat cu web design personalizat.

Scopul nostru este sa va oferim o platforma ce va da posibilitatea de a prezenta toate serviciile pe care afacerea dumneavoastra le pune la dispozitie, de a fideliza clientii si de a ajunge in atentia altor persoane care ar putea fi interesate de ofertele si locatia in care dumneavoastra va desfasurati activitatea.

Cui ne adresam?

Solutiile SVO de creare site se adreseaza tuturor celor care doresc sa dezvolte sau detin deja o afacere in domeniul turism.

Fie ca detineti un lant hotelier sau o afacere mica de familie, businessul dumneavoastra are nevoie de prezenta online, iar echipa noastra va poate dezvolta un site personalizat care sa atraga noi clienti.

Acestea sunt doar cateva dintre afacerile care ar putea beneficia de o astfel de platforma:

 • Pensiune;
 • Camping;
 • Glamping;
 • Hotel;
 • Motel;
 • Agentie de turism;
 • Grup de calatorii;
 • Parc de Aventura;
 • Cazare in locatii inedite;
 • Tabara;
 • Punct de interes turistic;
 • Activitati turistice (rafting, pescuit, stand up paddle, canoe, paragliding etc);
 • Rezervatie naturala;
 • Si multe alte afaceri in domeniul turism.

De ce ar trebui sa ai un site dedicat pentru turism?

Daca detineti un hotel sau o pensiune intr-o locatie inedita sau oferiti servicii turistice, cu siguranta aveti nevoie de un site web.

Inca de la inceputul procesului de creare site vom realiza un web design atractiv, intuitiv, vom putea integra galerii foto cu unitatile de cazare si privelistea din camera.

De asemenea, daca oferta dumneavoastra contine activitati precum plimbari cu ATV, cu caii sau aveti capacitatea necesara pentru a organiza petreceri private – aceste lucruri trebuie sa se regaseasca pe site.

Informatii despre camerele disponibile, preturile acestora sau descrierile si costurile altor servicii adiacente pot fi foarte usor afisate pentru ca cei ce doresc sa va viziteze sa se poata informa rapid cu privire la aceste aspecte.

Pentru a facilita rezervarea camerelor, va oferim un sistem de rezervari personalizat specificului afacerii dumneavoastra cu ajutorul caruia potentialii clienti pot descoperi zilele disponibile pentru o anumita camera, dar si posibilitatea de a rezerva si plati online pentru toate serviciile pe care le puneti la dispozitie. Un astfel de sistem este ideal pentru cei ce detin un business in domeniul turism deoarece furnizeaza potentialilor clienti o platforma usor de folosit, prin care acestia pot realiza o rezervare, o pot modifica sau anula in timp util.

Aceasta solutiie de creare site implica si realizarea unei pagini de contact cu formular de contact, adresa exacta si o harta care sa indice exact locul in care se afla unitatea dumneavoastra de cazare.

In cazul in care doriti sa realizati un site pentru o unitate turistica ce va avea un interval strict de vizitare, pe siteul dumneavoastra se vor putea regasi informatii despre locatia in cauza, imprejurimi, program si tarife pentru biletul de intrare, oferte cat si sistemele intuitive de plata pentru eventuale activitati.

De asemenea, putem implementa in procesul de creare site si functii e-commerce prin care puteti oferi clientilor dumneavoastra posibilitatea de a achizitiona cu usurina alte tipuri de produse de pe site-ul dvs.

Cum iti poate fi de folos un site pentru turism?

Realizarea unui site web pentru afacerea dumneavoastra, fie ca ne referim la o unitate de cazare sau un obiectiv turistic, este foarte importanta pentru succesul businessului.

Un web design modern si o buna optimizare SEO poate genera mai multi vizitatori care se pot transforma rapid in clienti. Acestia vor dori sa gaseasca camere sau servicii, iar printr-un serviciu de creare site dumneavoastra le puteti arata cat se poate de usor care sunt facilitatile puse la dispozitie sau ce includ serviciile oferite de dumneavoastra.

De asemenea, daca rulati frecvent oferte sau reduceri, le puteti promova pe siteul dumneavoastra si le puteti oferi vizitatorilor posibilitatea de a le achizitiona pe loc, de oriunde s-ar afla.

Cum poti promova un site pentru turism?

Echipa noastra de creare site si web design va pune la dispozitie nu doar un site modern, responsive, ce poate fi accesat 24/7, dar si servicii de optimizare SEO sau marketing online.

Cu ajutorul echipei noastre de specialisti in marketing online va putem oferi starategii de marketing eficiente si putem implementa campanii Pay per Click, campanii social media sau alte tipuri de campanii menite sa atraga mai multi clienti.

Poti beneficia de expunere internationala?

Daca doriti sa atrageti in locatia dumneavoastra si clienti straini, acestia vor avea nevoie de acces la informatia din site intr-o limba familiara lor. In acest sens va putem oferi functii multilanguage care au rolul de a oferi informatiile din site in limba solicitata

Pentru o mai buna indexare pe piata internationala, va recomandam achizitionarea unui domeniu cu extensie specifica (exemplu: .com, .org sau .eu.). Daca intampinati probleme in rezervarea unui astfel de domeniu, echipa noastra va poate oferi suport gratuit in acest sens.

In cat timp poate fi gata site-ul?

In fuctie de complexitatea proiectului, vom stabili impreuna cu dumneavoastra, un termen de livrare, dupa ce aflam toate informatiile despre legate de produsul final dorit.

Daca siteul solicitat este unul de prezentare, termenul de livrare va fi mai scurt de 15 zile, insa daca doriti sa implementam un sistem de rezervari sau un magazin online pentru siteul dumneavoastra in domeniul turism, gradul de complexitate este mai mare si vom avea nevoie de mai mult timp pentru a va putea livra siteul web.

Site web turism

Alege un site personalizat care sa te puna pe harta afacerilor profitabile in turism

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design