PRET CREARE SITE WEB

Creare site web sau pagina web de la 240 euro. Fiecare site web este unic asa cum este si afacerea ta. Alege ce ti se potriveste cel mai bine. Poti alege sa incepi cu un website mic care se poate dezvolta ulterior pentru a tine costurile sub control sau poti alege o versiune PRO pentru a beneficia de toate elementele necesare de la inceput sau impreuna putem cacula o alta varianta de pret pentru website-ul tau.

Cat costa un site web?

Pachete Web Design Personalizate.
*pentru alte tipuri de web site ce nu se incadreaza in pachetele oferite, va rugam sa completati formularul, iar noi va raspundem cu o cotatie de pret.

Pachet potrivit pentru companii/entitati in faza start-up care isi doresc o aparitie rapida online.

300 €

240 €

Pachet potrivit pentru companii/entitati in faza start-up care isi doresc rapid un website cu ajutorul caruia sa poata prezenta structurat produse sau servicii si modalitati de contact.

870 €

690 €

Pachet potrivit pentru companii/entitati in faza start-up care isi doresc un website profesional cu ajutorul caruia sa poata prezenta structurat produse sau servicii si care cuprinde elemente ce vizeaza atragerea de clienti noi dar si cresterea gradului de retentie a clientilor care intra in contact cu compania.

1300 €

990 €

Pachet potrivit pentru companii/entitati care isi doresc un website profesional cu aspect premium cu ajutorul caruia sa poata prezenta structurat produse sau servicii pe care le pot edita ulterior cu usurinta, si care cuprinde toate elementele ce vizeaza atragerea de clienti noi, cresterea gradului de retentie a clientilor care intra in contact cu compania dar si o pozitie pe paginile de rezultate ale motoarelor de cautare.

2000 €

1490 €

* Preturile nu contin TVA.

Pentru mai multe informatii despre crearea unui site web accesati sectiunea Intrebari Frecvente.

 

Roxana Grünberg
Roxana Grünberg
Read More
Atenti la detalii, cei din echipa Svo gasesc solutiile de care ai nevoie la momentul potrivit. Profi si prietenosi este o placere sa lucrezi cu ei. Cu drag si alta data.
SATISFACTIE GARANTATA

CREARE SITE WEB PROFESIONAL

Pentru toate tipurile de servicii, fie ca este vorba de un site web sau de un magazin online, folosim o serie de indicatori de calitate, iar standardele sunt foarte inalte. Acest lucru garanteaza faptul ca la final lucrarea dvs va fi impecabila din toate punctele de vedere.

Toate site-urile realizate de noi beneficiaza de web design responsive (compatibil cu toate dispozitivele desktop sau mobile).

Experienta ne-a demonstrat ca serviciile web design impecabile nu inseamna numai un programator foarte bun sau o grafica WOW ci este nevoie sa fim alaturi de clientii nostri atunci cand au nevoie de noi. De aceea oferim suport tehnic indiferent de complexitatea site-ului solicitat.

FORMULAR OFERTA PERSONALIZATA

Completati formularul, alegeti rapid elementele necesare, iar noi va vom trimite oferta de pret in maxim 24 de ore.