exemplu creare site firma transport aerian

Creare site pentru firma transport / logistica

Ce este un site pentru transport / logistica

Echipa SVO Web Design Agency ofera solutii complexe de creare site pentru domeniile transport si logistica, ajutand astfel companiile sa aiba o mai buna prezenta online si o locatie virtuala de prezentare unde sunt afisate toate serviciile oferite. 

Astfel, firma dumneavoastra poate oferi clientilor un web design atractiv, galerii foto cu spatiile de depozitare, informatii despre tipurile de transport oferite sau de logistica. 

De asemenea, locatiile in care firma isi desfasoara activitatea si opereaza, incluzand datele de contact aferente, informatii despre parteneri sau tehnologia folosita.

Cui ne adresam?

Serviciile SVO Web Design Agency de creare site se adreseaza tuturor companiilor care au nevoie de un site personalizat, care sa functioneze nu doar ca o platforma de prezentare a firmei, dar si a solutiilor oferite pe domeniul logistica, transport sau depozitare. 

Mai jos enumeram doar cateva dintre firmele care ar putea beneficia de o expunere online corespunzatoare. De asemenea, va invitam sa consultati si exemplele foto de web design din drapta paginii pentru o mai buna intelegere a serviciului pe care vi-l putem oferi. 

 • servicii de transport si distributie
  • servicii de transport maritime
  • servicii de transport rutier
  • servicii de transport aerian
  • servicii de transport feroviar
  • servicii de transport express
 • servicii de logistica
 • servicii de depozitare

De ce ar trebui sa ai un site dedicat pentru transport / logistica?

Un website creaza numeroase oportunitati pentru firma dumneavoastra de transport sau logistica: cei interesati pot consulta indeaproape serviciile oferite, va pot contacta cu usurinta sau pot afla informatii despre locatiile in care va pot vizita.

De asemenea, daca veti alege sa integrati pe websiteul dumneavoastra pachete sau oferte, vizitatorii le vor putea achizitiona doar cu ajutorul catorva clickuri. 

Cum iti poate fi de folos un site pentru transport / logistica?

Serviciul de creare site furnizat de SVO Web Design Agency poate fi folositor celor care isi doresc sa isi promoveze brandul si sa aduca mai multi clienti.

De asemenea, o optimizare realizata ca la carte va face ca firma dumneavoastra sa apara in cautarile din bara de search de pe Google. 

Un web design atractiv, intuitiv, va stimula posibilii clienti in luarea unei decizii pozitive de colaborare cu firma dumneavoastra.

Acest lucru este necesar in momentul in care decideti ca aveti nevoie de o prezenta online si va doriti ca oricine sa va poata gasi cu usurinta.

Cum poti promova un site pentru podcast sau vlog?

Exista mai multe modalitati de promovare a websiteului dumneavoastra, iar echipa noastra va poate ajuta sa le setati si dezvoltati corect. Prezenta pe canalele de social media are un grad ridicat de importanta in ziua de astazi, de aceea va putem pune la dispozitie servicii de marketing si promovare nu doar pe canale precum Facebook sau Instagram, dar si in alte medii online. 

Mai mult decat atat, putem integra in web design canalele de socializare pe care potentialii clienti va pot gasi. 

Cu siguranta, campaniile pay per click va vor livra un numar mare de clienti si vizitatori pe site-ul dumneavoastra, insa acestea trebuie realizate de un profesionist in domeniu care sa le dezvolte in mod corect si coerent, in functie de viziunea si cerintele dumneavoastra.

Poti beneficia de expunere internationala?

Daca compania dumneavostra de logistica si transport detine sedii si activeaza nu doar in Romania, dar si peste granite, desigur, este necesara si functia multi-language care va face siteul dumnevoastra usor de citit si pentru vizitatorii vorbitori de alta limba decat romana. 

De asemenea, va putem ajuta si cu achizitionarea unui domeniu cu extensie relevanta pentru site-uri care necesita content in alta limba. (extensii de tipul .com sau .eu ar fi potrivite pentru siteuri cu public din afara tarii)

In cat timp poate fi gata site-ul?

In functie de web design si complexitatea siteului pe care doriti sa vi-l punem la dispozitie, timpul de predare poate varia. Procesul de creare site si web design poate dura mai putin de 15 zile in cazul in care doriti un numar limitat de functii. Pentru situatiile in care doriti sa implementam posibilitati de achizitie direct de pe site, ne vom aloca o durata de aproximativ 30 de zile sau mai mult pentru finalizare si predare proiect.

Contactati-ne pentru a discuta despre amploarea web designului si a siteului pentru a va putea oferi un un termen viabil.

Site web transport / logistica

Alege un site cu care sa iti faci simtita prezenta online pe piata de transport/logistica!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design