creare site nunta exemplu 11

Creare site nunta

Ce este un site profesional specializat pentru nunta?

Un site web pentru nunta este o platforma de promovare pentru orice afacere in sectorul organizare, servicii nunti.

De asemenea, poate fi un instrument de gestionare a invitatilor si comunicare pentru propria nunta.

Web designerii SVO va pot crea un site personalizat cu automatizari si functii specifice domeniului/evenimentului.

Pentru a fi performant si a-si atinge scopul, un astfel de site trebuie sa contina elemente specifice, cu ar fi: sistem invitatii, meniu, catalog de prezentare, suport multimedia, si multe alte functii.

Cui ne adresam?

Agentia SVO ofera servicii de web design, web development, SEO si servicii de promovare pentru site-uri dedicate nuntilor sau diferitelor afaceri din domeniu precum:

 • agentie organizare nunta;
 • magazin online rochii mireasa;
 • make-up artist sau hairstylist nunta;
 • magazin online pantofi mireasa;
 • magazin online costum mire;
 • atelier rochii domnisoare onoare;
 • magazin accesorii si invitatii nunta;
 • magazin buchete mireasa;
 • magazin online cadouri, decoratiuni sau bijuterii nunta;
 • fotograf / cameraman;
 • servicii sonorizare nunta;
 • Dj / MC nunt

De ce ar trebui sa ai un site web specializat pentru nunta?

Daca doriti un site pentru propria nunta, puteti apela cu incredere la serviciile SVO. Un astfel de site poate fi un instrument foarte util in organizarea evenimentului.

Acesta poate ingloba albumul povestii de dragoste a mirilor si invitatia digitala la nunta. Invitatii isi vor putea confirma participatea  prin optiunea RSVP. Site-ul web poate contine informatii cu privire la data si locul evenimentului, dress-code, meniu sau felul in care urmeaza sa se desfasoare evenimentul si ce contine acesta. Astfel invitatii vor fi usor de gestionat si vor putea sa va notifice din timp despre eventuale restrictii alimentare.

Dupa eveniment, prin intermediul platformei, puteti da invitatilor acces la pozele si filmarile de la nunta care vor putea fi usor de downloadat.

In cazul in care sunteti in cautarea unui site pentru companie din domeniu, prin intermediul unui website le puteti oferi vizitatorilor informatii detaliate despre serviciile pe care le asigurati.

Cu ajutorul web designer-ilor nostri puteti avea un site usor de navigat, original, cu un aspect care sa reflecte afacerea dvs si sa atraga posibilii clienti cu informatii clare despre elementele ce va fac unic pe piata.

In cazul in care va doriti un website pentru propria nunta, acesta poate avea functii menite sa reduca stresul asociat organizarii evenimentului.

Veti putea gestiona cu mai mare usurinta lista de invitati, meniul, si veti putea impartasi cu cei dragi imaginile de la nunta.

SVO asigura crearea unui website profesional, care sa va reprezinte. Web Design-ul responsive va face ca siteul  sa arate la fel de bine indiferent daca va fi accesat de pe telefon, tableta sau computer. 

Pentru dezvoltarea afacerilor specializate in acest domeniu, este esentiala o prezenta de impact si credibila online. SVO este o firma de web design care ofera, pe langa realizare site nunta, servicii de: marketing online, optimizare SEO, publicitate online, pentru ca ofertele dumneavoastra sa fie accesibile unui numar cat mai mare de potentiali clienti.

Cum iti poate fi de folos un astfel de site?

Un site web este mijlocul ideal de a va face remarcat online, cu conditia sa fie realizat de un web designer si un web developer profesionist. Site-ul de nunta trebuie sa contina elemente functionale specifice fiecarei afaceri in parte: magazin online, catalog produse/servicii, galerie video, galerie foto, sistem de rezervari online, formular de contact, etc. 

Potentialii clienti compara diferite oferte de servicii pe care le gasesc online. Un website cu un sistem de navigare performant si design grafic personalizat, atractiv ii poate ajuta sa retina ofertele dumneavoastra cu mai mare usurinta. In acest fel, cresc considerabil sansele ca afacerea dumneavoastra sa ia amploare.

Echipa SVO Web Design Agency va poate oferi un site profesional si va poate asigura o pozitionare cat mai buna pe motoarele de cautare.

Cum poti promova un site pentru nunti?

Pentru a avea un numar cat mai mare de vizitatori, site-ul de nunti are nevoie de promovare online. Echipa noastra va poate oferi servicii profesionale de marketing online eficient.

Publicitatea online eficienta prin campanii pay per click, campanii prin retelele de socializare sau campaniile de newsletter si optimizarea SEO sunt esentiale pentru promovarea site-ului dvs.

In cat timp poate fi gata site-ul?

Un site de complexitate redusa poate fi gata in aproximativ 15 zile. In functie de complexitatea acestuia, timpul necesar pentru crearea web site-ului poate varia. 

Odata stabilite elementele de web design si functionalitatile de care aveti nevoie pentru site-ul dumneavoastra, va vom putea comunica o data exacta de predare

Site web pentru nunta

Un site profesional, responsive si personalizat este solutia ideala
de comunicare atat pentru afacerile din domeniul nunti, cat si pentru nunta proprie.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design