campanii ppc

CAMPANII PPC

Ce este PPC?

Cel mai important instrument este Google Ads pay per click (PPC) sau publicitatea online. Anunturile platite sunt cele pe care le vedeti marcate cu anunturi sponsorizate in partea de sus sau dreapta a rezultatelor cautarii.

Cu plata pe clic, anunturile dvs. sunt afisate numai atunci cand cineva cauta cuvinte cheie relevante. Platiti o suma fixa ​​de fiecare data cand cineva face clic pe site-ul dvs. pe baza cuvintelor cheie pe care le-au selectat. Cu conditia sa alegeti un set bun de cuvinte cheie specifice, acest lucru inseamna ca platiti doar pentru vizitatorii interesati de ceea ce are de oferit site-ul dvs. web. Un model publicitar excelent.

In Romania, Google este dominant. Dar acest lucru variaza in functie de tari. De exemplu, in Rusia, Google ocupa locul al doilea fata de Yandex. Exista, de asemenea, o diferenta in functie de tipul de piata (afacere sau consumator).

PPC ofera beneficii IMEDIATE

Se configureaza rapid – vizitatori si rezultate crescute în cateva zile.

Masurabil – aflati exact de cate ori a fost afisat si accesat site-ul dvs.

Foarte receptiv la schimbarile de piata sau de strategie.

PPC management sau servicii Pay per click

Sistemul Google Ads a crescut considerabil in ultimii ani in ceea ce priveste functionalitatea. Acelasi lucru este valabil si pentru alti furnizori, cum ar fi Facebook.

Aceasta inseamna ca exista un potential imens pentru reclame mai bine directionate, dar inseamna, de asemenea, ca gestionarea eficienta a acestor campanii necesita personal calificat. Campaniile PPC bine optimizate obtin rezultate mult mai bune decat campaniile de configurare slaba. Aceasta nu este o mica imbunatatire de cateva procente – este o diferenta uriasa de peste 40%. Va recomandatam sa nu folositi incepatori pentru astfel de actiuni pentru a nu irosi bani.

PPC

INCEPE AFACEREA ONLINE AICI

Descopera acum cat de repede putem genera conversii sau vanzari pentru organizatia ta.

WEB DESIGN