site web scurity

Creare site securitate – paza si protectie

Ce este un site de securitate - paza si protectie?

Un site cu profil de securitate este dedicat tuturor organizatiilor care au acest domeniu in activitate: firme de securitate, firme de paza, afaceri cu utilaje sau servicii de securitate, academii de pregatire a personalului specializat, cursuri si formari de agenti de securitate si siguranta. In aceasta categorie pot intra si site-urile oficiale ale anumitor institutii sau organizatii de profil. Avem experienta in colaborarea cu mai multe organizatii din domeniul securitatii pentru care am realizat site-uri de prezentare personalizate si care pun in valoare specificul si atuurile fiecarora in parte.

Cui ne adresam?

Afacerea dvs din domeniul sigurantei si securitatii are numai de castigat dintr-un website personalizat, care sa serveasca nevoilor si cerintelor dvs. Putem sa realizam pe website-ul dvs formular de contact pentru o cat mai usoara si simpla interactiune cu clientii, live sau AI chat, pagina de servicii sau programari, orice alt tip de pagina specifica cerintelor dvs pentru o cat mai buna comunicare cu potentialii dvs clienti.
Am colaborat pentru realizarea unor site-uri de training si cursuri de formari, putand sa incorporam la dvs pe website prezentari si cursuri/teste online. O afacere din domeniul securitatii cu un plan de marketing online reprezinta un valoros concurent pe piata.

De ce ar trebui sa ai un site de securitate?

Site-ul dvs de securitate, avand orice tip de servicii din domeniu, este cartea dvs de vizita din mediul virtual – va oferim un site personalizat, optimizat si customizat intocmai sa va reprezinte. Continutul site-ul dvs trebuie sa fie unul reprezentativ pentru afacerea pe care o promovati, cu un design responsiv, usor de navigat, optimizat SEO pentru toate cautarile specifice domeniului dvs de activitate. Va punem la dispozitie site-uri de prezentare cu un design care sa vorbeasca potentialilor clienti despre afacerea si valorile dvs de bsuiness.

Cum iti poate fi de folos un site de securitate?

Un site ca are in spate un concept personalizat organizatiei dvs, cu continut puternic si reprezentativ, optimizat si responsive, cu o campanie de marketing cu un public tinta bine determinat este cel mai bun instrument de promovare si conversie online. Mai mult decat cele deja mentionate, agentia noastra va sta la dispozitie si cu servicii de mentenanta, realizare grafica si de continut si productie media specifica nevoilor dvs de marketing.

Cum pot promova noul site?

Echipa noastra de marketing va poate ajuta in definirea segmentului caruia urmeaza sa va adresati cu noul site de securitate si in elaborarea strategiilor de marketing. Astfel putem derula campanii de promovare online eficiente – fie ca este vorba de campanii Google Ads, campanii prin retelele de socializare sau campanii de newsletter.

Pot beneficia de expunere internationala?

Sigur. Trebuie doar sa detineti un domeniu cu o extensie relevanta in acest sens (de exemplu .com) – va putem ajuta in achizitionarea domeniului respectiv si ulterior vom adauga functii multi-language site-ului dvs astfel incat acesta sa poata oferi informatii in limba selectata de utilizatori.

In cat timp poate fi gata site-ul de securitate?

In functie de complexitatea site-ului dorit, acesta poate fi gata in 15-45 zile sau mai mult pentru platformele cu grad ridicat de complexitate. Termenul exact il putem comunica in urma unei discutii cu dvs din care sa intelegem exact ce asteptari aveti de la site-ul solicitat.

Site web pentru securitate

Usor de gestionat, rapid si practic

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design