model site culinar

Creare site HORECA

Ce este un site pentru industria ospitalitatii?

Un site pentru domeniul HORECA este un site specializat si customizat ce include functii sau automatizari specifice acestui domeniu. Site-urile destinate serviciilor industriei ospitalitatii au un caracter aparte tocmai datorita elementelor functionale (de exemplu sistem de rezervari sau programari, meniu, catalog de prezentare etc) si de web design pe care un astfel de site trebuie sa le acopere. SVO va ofera servicii de web design, web development, SEO si servicii de promovare pentru site-uri specializate cu diverse destinatii precum: hotel, pensiune, restaurant, cafenea, terasa, bar, club de noapte si multe altele

Cui ne adresam?

SVO ofera servicii web design si creare site specializat HORECA pentru: unitati de cazare precum hotel, hostel, motel, pensiune, cabana, apartament sau casa autorizata pentru servicii de cazare, camping si alte structuri de cazare. De asemenea oferim servicii pentru unitati din categoria culinar – alimentatie publica tip: restaurant, pub, bar, pizzerie, cafenea, fast food, cofetarie, patiserie, catering si alte forme de organizare de alimentatie publica. Tot in aceasta industrie puem sa oferim servicii de web design si creare site web pentru furnizori sau producatori de produse si servicii specifice domeniului HORECA cum sunt furnizorii sau producatorii de echipamente, materiale, materie prima, produse alimentare sau nealimentare, accesorii si tehnica de calcul: toate utilaje angrenate in fluxul de lucru, echipamente de productie si prezentare, dozaj, vesela, distributie, servire, consumabile si echipamente de lucru si de protectie.

De ce ar trebui sa ai un site specializat HORECA?

Pentru cei ce activeaza in industria ospitalitatii sau HORECA, existenta unui site web este esentiala pentru cresterea si dezvoltarea afacerii. Site-urile destinate industriei HORECA realizate de SVO Web Design Agency sunt adevarate instrumente de marketing menite sa atraga noi clienti si sa genereze conversii. Adica au rolul de a genera vanzari sau rezervari pentru afacerile de tip restaurant, fast-food, catering, pizzerie, cofetarie, patiserie si altele. Pentru afacerile de tip hotel, pensiune, motel, hostel sau alte alte tipuri de business ce ofera servicii de cazare aceste functii au menirea de a gestiona programari sau rezervari. Sigur ca exista deja platforme consacrate care aduc clienti fara sa aveti nevoie de propriul site web, insa acestea percep comisioane care nu sunt tocmai mici.

Cum iti poate fi de folos un astfel de site?

Site-urile realizate de SVO sunt proiectate cu scopul de a atrage clienti – sunt gandite ca adevarate instrumente de marketing ce incorporeaza sisteme de rezervare, programare, meniuri cu functii de vanzare sau alte automatizari menite sa va usureze cat mai mult munca administrativa si sa va salveze cat mai mult timp.

Cum pot promova noul site HORECA?

Pentru a va face cunoscuta afacerea in mediul online, va punem la dispozitie servicii profesionale de optimizare site (SEO) ce au ca scop plasarea site-ului dvs cat mai sus in listele generate de motoarele de cautare. Cu un astfel de rezultat, afacerea dvs poate fi intre primele optiuni ale clientilor ce cauta pe internet serviciile oferite de dvs. In cazul in care sunteti in cautarea unor servicii punctuale de promovare, echipa noastra de marketing va poate oferi servicii de promovare prin campanii eficiente pe retelele de socializare, campanii adwords, sau campanii newsletter.

Pot beneficia de expunere internationala?

Da. Pentru a expune afacerea dvs online pe plan international, este nevoie de cateva interventii tehnice asupra site-ului. In primul rand veti avea nevoie de un domeniu cu o extensie relevanta pentru aceasta situatie (de exemplu .com sau .eu daca vreti sa va adresati pietei Europene). Ulterior, echipa noastra de web development poate implementa functii multi-language ce ofera utilizatorului posibilitatea de a comuta limba implicita in care este expusa informatia in site intr-o alta limba cunoscuta.

In cat timp poate fi gata site-ul?

Raspunsul concret la aceasta intrebare il putem oferi dupa ce aflam detaliile legate de proiectul dvs. Termenele de livrare difera de la proiect la proiect in functie de complexitatea platformei solicitate. In timp ce un site cu grad scazut de complexitate se poate realiza in mai putin de 15 zile, crearea unui site pentru domeniul horeca, cu functii complexe poate ajunge si la 1-2 luni sau char mai mult. Contactati-ne sau trimiteti un brief al proiectului si va raspundem cu o oferta detaliata – inclusiv termenul de livrare exact.

Site web pentru HORECA

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design