creare site consiliere-consultanta

Creare site pentru consultanta

Ce este un site pentru companii de consultanta?

Un site de prezentare pentru o afacere din domeniul consultantei este o carte de vizita pentru dvs. Va oferim o intreaga gama de servicii online pentru site-ul dvs – de la panou de administrativ, design responsive si personalizat, elemente de grafica animata, pana la servicii de copywriting, creare de continut si grafica (ilustratie sau branding) pentru site-ul pe care vi-l doriti. Un site de prezentare nu trebuie doar sa fie o pagina informativa, ci are nevoie de diferite instrumente pentru a va facilita folosirea ei in marketingul online si neaparat trebuie sa va reprezinte in totalitate.

Cui ne adresam?

Cu acest produs ne adresam tuturor companiilor ce ofera servicii de consultanta precum:

 • Consultanta in afaceri si management,
 • consultanta strategica,
 • managementul operatiunilor,
 • project management, consultanta in resurse umane,
 • training,
 • recrutare si selectie,
 • outplacement,
 • outsourcing,
 • change management,
 • ITC (Information Technology Consulting),
 • dezvoltare si integrare

si altele.

De ce ar trebui sa ai un site pentru consultanta?

Prezenta online cu continut reprezentativ sunt instrumente necesare si fara de care o afacere din domeniul consultantei nu poate comunica cu posibilii clienti pe piata actuala. Suntem alaturi de dvs, avand o vasta experienta in colaborarea de succes cu firme din domeniul de activitate al consultantei, fiind parteneri in crearea prezentei lor online, adecvata cu mesajul pe care vor sa il transmita.

Cum iti poate fi de folos un astfel de site?

Un astfel de website pentru afacerea dvs este un catalog informativ si de continut, dar si un instrument de marketing si de comunicare, oferindu-va formular de contact, alte formulare specifice, pagina de programari sau sistem de login pentru membrii, continut pentru campanii de marketing online si o buna integrare a tuturor platformelor pe care sunteti prezenti si care atrag posibili clienti sau pe care comunicati.

Cum pot promova noul site de consultanta?

Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti, experti in marketing online pentru a va sustine in promovarea brandului in mediul online. De la definirea segnemntului tinta si elaborarea strategiei de marketing si pana la derularea eficienta a campaniilor de promovare – campanii pay per click, campanii prin retele de socializare sau campanii de newsletter.

Pot beneficia de expunere internationala?

Sigur ca da. Pentru a beneficia de expunere internationala site-ul dvs are nevoie de cateva elemente tehnice care sa sustina aceasta expunere si de tipuri de promovare specifice acestei actiuni. Echipa noastra de web development va poate ajuta sa achizitionati un domeniu cu o extensie relevanta in aceast sens (de exemplu .com) si sa adauge extensii multi-language site-ului dvs. Extensiile multi-language au rolul de a da posibilitatea utilizatorului sa comute limba implicita in care este afisata informatia din site in alta limba. Ulterior, specialistii nostri in marketing online pot demara proiecte de promovare online la nivel international.

In cat timp poate fi gata site-ul de consultanta?

Termenele de livrare variaza in functie de complexitatea site-ului solicitat. Un site web cu un grad redus de complexitate poate fi gata in mai putin de 2 saptamani, iar o plaforma cu functii complexe poate ajunge si la 60 zile. Va putem raspunde exact la aceasta intrebare in urma unei discutii din care urmarim sa aflam ce asteptari aveti de la site-ul dvs.

EXEMPLE

Site web pentru companii de consultanta

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design