PRET MAGAZIN ONLINE

Magazin online pret de la 609 euro. Inclus: design, numar nelimitat de produse, sisteme de discount, rapoarte si multe alte functii. Alege unul din pachetele disponibile sau solicita o oferta de pret personalizata pentru magazinul tau.

Fiecare magazin online este unic asa cum este si afacerea ta. Alege ce ti se potriveste cel mai bine. Poti alege sa incepi cu un magazin online mai simplu care se poate dezvolta ulterior pentru a tine costurile sub control sau poti alege o versiune PRO pentru a beneficia de toate elementele necesare de la inceput sau impreuna putem cacula o alta varianta de pret pentru crearea magazinului online ideal pentru tine.

Cat costa functia magazin online (e-commerce)?

Magazine online performante create profesional de SVO Web Design Agency

Functie*

Magazin Online

Start Up

Pret promotional

730 €

609 €

Functie*

Magazin Online

SMART

Pret promotional

1100 €

809 €

Functie*

Magazin Online

BUSINESS

Pret promotional

1700 €

1309 €

Functie*

Magazin Online

PRO

Pret promotional

2850 €

2109 €

* Preturile nu contin TVA.

* Se aplica complementar Pachetului Site Web PRO

* Functiile UPSELL se refera la un set de functionalitati ce vizeaza cresterea valorii per tranzactie (sisteme similare cu cele folosite de eMag sau Booking.com) – contactati-ne pentru mai multe detalii.

* Anumite functionalitati precum plata online cu cardul, integrarea software-ului de contabilitate/gestiune sau generare automata AWB implica anumite costuri suplimentare catre furnizorii serviciilor aferente (ex: Netopia sau Stripe – furnizori de servicii de procesare plati online percep taxe de 1% – 2% pentru fiecare tranzactie).

Pentru mai multe detalii legate de pasii deschiderii unui magazin online si care sunt elementele de care trebuie sa tineti cont atunci cand vreti sa porniti o astfel de afacere, cititi articolul “Ce presupune lansarea unui magazin online“.

Pentru mai multe informatii accesati si sectiunea Intrebari Frecvente.

George Florea
George Florea
Read More
Recomand cu încredere echipa SVO! Profesioniști, experți in web design, prompți și întotdeauna acolo când ai nevoie de un expert!
SATISFACTIE GARANTATA

Pentru creare magazin online performant realizat profesional, apelează la SVO Web Design Agency

Pentru creare magazinele online, folosim o serie de indicatori de calitate. Astfel ne asiguram ca primesti cel mai bun instrument pentru dezvoltarea unei afaceri.

Am proiectat magazine online care au functionat ani la rand si functioneaza in continuare. Avem experienta si expertiza pentru a adapta o solutie web doar pentru dvs.
Prezenta online ofera credibilitate unei companii. Este adresa companiei dvs. online unde clientii sau asociatii va pot gasi si contacta. Este o platforma unde comercializati produse si / sau servicii, unde comunicati cu clientii, unde faceti cunoscut brandul, si unde va stabiliti reputatia.
Pentru a profita la maxim de magazinul online, acesta trebuie sa fie bine conceput, functional, responsive pentru vizualizare pe toate dispozitivele, sa contina indemnuri clare la actiune, sa ofere o experienta excelenta utilizatorului, sa aiba un nume unic, sa se incarce rapid si sa incorporeze marcaje pentru SEO.

Pentru a beneficia de un Magazin Online Profesional, alege SVO Web Design Agency!

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA

Completati formularul, alegeti rapid elementele necesare, iar noi va vom trimite oferta de pret in maxim 24 de ore.