Creare site pentru podcast sau vlog

Ce este un site pentru podcast/vlog?

Solutiile noastre pentru creare site/ web design destinate unui podcast sau vlog includ dezvoltarea unei platforme ce poate gazdui nu doar episoadele preinregistrate pe tema aleasa si feed-uri RSS, dar si galerii foto, informatii despre realizatorul podcastului, posibilitatea de abonare in forma gratuita sau platita sau chiar integrarea unui mic magazin online pentru merchandise.

Aceasta platforma de web design va facilita traficul de utilizatori interesati de subiectul podcastului sau vlogului si va genera o buna indexare a platformei. Astfel, nu veti pierde ascultatorii ce cauta un podcast similar cu al dumneavoastra printr-un search pe google.

Ideea de creare site pentru podcast sau vlog este o alegere ideala pentru orice creator care isi doreste o mai buna vizibilitate, o modalitate de promovare si  conceperea unui branding personal puternic in jurul emisiunii sale sau a vlogului.  

Cui ne adresam?

Echipa SVO creeaza site-uri cu web design personalizat care sa intruneasca toate cerintele clientilor nostri, cu un continut adaptat nevoilor si gusturilor lor. Experienta vasta in domeniu ne face sa acordam maxima atentie fiecarui proiect, indiferent de complexitatea acestuia. Mai jos enumeram doar cateva tipuri de site-uri pentru podcast sau vlog:

 • de divertisment/comedy;
 • politic si stiri;
 • cu interviuri/ challenge-uri;
 • despre tehnologie;
 • pe segmentul business si sfaturi in domeniu/ antreprenoriat;
 • de tip jurnal;
 • despre istorie;
 • storytelling podcast/vlog;
 • despre gaming;
 • despre muzica;
 • pe tema sanatate/ nutritie/ mindfulness/ psihologie/ yoga;
 • si multe altele…

De ce ar trebui sa ai un site dedicat podcastului / vlogului?

Este absolut necesara crearea unui site, mai ales atunci cand discutam despre podcast si vlogging. Imediat ce are loc publicarea website-ului, motoarele de cautare Goggle incep indexarea contentului. In momentul in care ascultatorii sau amatorii de vlogging cauta un nou podcast sau vlog pe nisa dumneavoastra, Google va afisa in cautari website-ul.

In cazul podcastului, spre deosebire de alte platforme, precum Spotify, unde episoadele sunt listate cu fonturi mici, un website dedicat podcastului ofera nenumarate posibilitati de creare a unei librarii de continut mult mai vizibila si atragatoare. Includerea unor descrieri mai ample, web design captivant, care sa acompanieze fiecare episod in parte poate genera mai multi vizitatori interesati sa revina la inregistrarile dumneavoastra.

Cum iti poate fi de folos un site pentru podcast sau vlog?

Crearea unui website ajuta nu doar la gazduirea elementelor preinregistrate, prin realizarea unei librarii, dar si la indexarea in Google.

De asemenea, vizitatorii vor avea posibilitatea de a va urmari, de a se abona sau de a intra in contact cu dumneavoastra.

Toate metodele de promovare folosite vor fi directionate catre site-ul ce gazduieste podcastul sau vlogul, motiv pentru care noi ne vom asigura ca acesta este bine optimizat, ca beneficiaza de web design responsive si atragator. 

Cum poti promova un site pentru podcast sau vlog?

Primul pas in dezvoltarea unui podcast sau vlog este realizarea unui website in care puteti integra toate episoadele podcastului/vlogului aferent nisei pe care o targetati.

Un nivel ridicat de importanta are si promovarea website-ului, respectiv a continutului pe canalele de social media.

Echipa SVO va poate sustine prin conceptia si gestionarea campaniilor de promovare online precum:  Campanii AdWords , Campanii Social Media sau alte tipuri de campanii ce vizeaza cresterea numarului de vizitatori/ abonati la podcastul/vlogul dumneavoastra.

Poti beneficia de expunere internationala?

In cazul in care podcastul/vlogul este inregistrat intr-o alta limba sau targeteaza si alte tari, putem adauga functia multilanguage care le va permite vizitatorilor din alte tari sa citeasca site-ul in alta limba, aleasa de dumneavoastra.

Astfel, ascultatori si vizitatori din toata lumea pot intra in contact cu dumneavoastra si va vor putea urmari. Va putem facilita achizitionarea unui domeniu potrivit, dar si optimizarea site-ului pentru piata internationala. 

In cat timp poate fi gata site-ul?

Garantam un web design original si cat se poate de atragator, implementam toate functionalitatile dorite si va oferim toate recomandarile necesare pentru ca podcastul/vlogul dumneavoastra sa aiba succes.

In cazul site-urilor cu un grad scazut de complexitate, oferim solutii de creare site ce pot dura chiar mai putin de 15 zile. In cazul unui website mai complex, ce ar implica o sectiune de merchandise sau alte functionalitati complexe, termenul de predare poate ajunge si la 45-60 de zile.

In urma unei discutii de prezentare a proiectului cu echipa SVO  va putem oferi un termen de livrare exact. 

Site web podcast / vlog

Fa-te auzit in toata tara... sau in intreaga lumea!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design