model site conferinte

Creare site pentru evenimente

Ce este un site de evenimente?

Serviciul de creare site dedicat evenimentelor va ofera mai mult decat un site de prezentare pentru firma si serviciile pe care le puneti la dispozitie.

Acesta poate include si un sistem de rezervari sau un magazin online unde puneti in vanzare, spre exemplu, bilete la evenimente, puteti oferi vouchere sau posibilitatea inchirierii unei locatii destinata petrecerilor.

Daca doriti un site personalizat cu sisteme de rezervari sau un magazin online care sa va plaseze in piata ca expert in lumea evenimentelor, specialistii nostri in creare site/web design vor avea grija ca afacerea dumneavoastra sa aiba parte de cea mai buna expunere.

Cui ne adresam?

Orice firma sau afacere care pune la dispozitie un spatiu destinat evenimentelor poate beneficia de un site de prezentare interactiv, care sa scoata in evidenta serviciile sau facilitatile oferite.

Experienta specialistilor nostri este una vasta, de care puteti beneficia, mai ales daca afacerea dumneavoastra activeaza in domeniul evenimentelor. Mai jos vom enumera doar cateva dintre tipurile de business carora le-ar putea fi de folos un astfel de site:

 • Sala de concerte / spectacole;
 • Sala conferinte;
 • Platforma pentru comercializarea biletelor online;
 • Showroom;
 • Teatru;
 • Locatie stand-up comedy;
 • Locatie destinata workshopurilor;
 • Studio inregistrare;
 • TV studio;
 • Organizare evenimente (event planner, wedding planner, etc);
 • Targuri;
 • Servicii tehnice pentru evenimente (scene, décor, demontare, lumini, sunet, etc)

De ce ar trebui sa ai un site dedicat pentru evenimente?

Un site de evenimente este absolut necesar unei afaceri care activeaza in acest domeniu.

Deoarece majoritatea cautarilor de produse si servicii se efectueaza pe internet, o prezenta online ii va face pe doritori sa gaseasca mai usor oferta dumneavoastra si sa fie la curent cu toate activitatile care se vor desfasura  (concerte, rezervari, bilete, locatii, facilitati, noutati).

Mai mult decat atat, un web design de calitate cu continut bine structurat, care sa scoata in evidenta serviciile oferite va va ajuta sa atrageti nu doar clienti, dar si posibili parteneri.

De asemenea, in functie de varietatea ofertelor dumneavoastra, putem integra brosuri sau pachete de servicii care sa contina informatii esentiale, precum preturi sau alte informatii puse la dispozitie.

Echipa SVO va crea un website usor de navigat, atat de pe desktop, cat si de pe dispozitivele mobile. Un site web trebuie sa fie functional pe dispozitivele smartphone, motiv pentru care este nevoie nu doar de un design memorabil, dar si de un site compatibil cu aceste dispozitive (responsive) si care sa se incarce rapid.

Cum iti poate fi de folos un site pentru evenimente?

Un site de evenimente ii poate ajuta pe cei care inca nu v-au calcat pragul sa afle mai multe despre facilitatile pe care le puneti la dispozitie.

Fie ca vorbim despre o locatie ce poate fi inchiriata, ori o sala de conferinte, vizitatorii vor dori sa stie, inainte de a rezerva, diverse detalii care sa-i ajute in luarea unor decizii corecte, cum ar fi:

 • care sunt zilele si intervalele disponibile pentru inchiriere;
 • care este capacitatea salii;
 • detalii legate de accesibilitate;
 • preturile practicate in locatie;
 • alte particularitati.

Noi va putem ajuta cu un web design profesionist, cu implementarea unui sistem de rezervare sau a unui calendar cu informatii accesibile celor interesati.

Daca afacerea dumneavoatra este bazata pe intermediere sau oferiti bunuri sau servicii in domeniul evenimentelor, un magazin online de calitate sau un sistem de rezarvari bine pus la punct, care inspira incredere si profesionalism, ii va incuraja pe vizitatori sa se inregistreze sau sa isi doreasca sa afle mai mult despre afacerea dumneavoastra.

Cum poti promova un site pentru evenimente?

Cu vasta experienta in domeniu, echipa noastra de marketing online va poate oferii servicii de promovare online prin: campanii Google Ads, campanii prin retele de socializare sau campanii de email.

Daca sunteti organizator de evenimente, cu siguranta va veti dori ca lumea sa va gaseasca cat mai usor, atat pe Facebook, cat si pe Instagram.

Daca alegeti sa apelati la specialistii nostri in social media, acestia se vor plia pe domeniul dumneavoastra de activitate si vor face cunoscuta afacerea, indiferent ca este un site de prezentare sau un magazin online.

Poti beneficia de expunere internationala?

In anumite cazuri, este chiar indicat ca site-ul dumneavoastra sa poata fi citit si in alta limba. Daca va doriti sa targetati si sa atrageti clienti din afara Romaniei, echipa noastra de profesionisti in domeniul creare site poate implementa functii multilanguage.

Este necesar ca dumneavoastra sa rezervati un domeniu cu o extensie adecvata (.com sau .org), iar noi vom avea grija ca vizitatorii sa poata face cu usurinta comutarea informatiilor intr-o alta limba.

In cat timp poate fi gata site-ul?

In cazul in care website-ul dorit de dumneavoastra este unul de prezentare a unei locatii sau a unor servicii pe care le oferiti si nu necesita functii complexe, termenul de livrare poate fi chiar mai mic de 15 zile.

Daca doriti un magazin online destinat comercializarii de bilete pentru o serie de evenimente din mai multe domenii, unde vizitatorul sa poata efectua o rezervare si plata cu cardul, termenul de executie va fi mai lung, in functie de complexitatea proiectului, acesta ajungand la o durata de 30-60 de zile.

In urma unei discutii cu echipa SVO, in care ne oferiti toate detaliile despre proiect, putem seta un termen exact de livrare pentru site de prezentare sau magazin online.

Site web pentru evenimente

Alege un site sau magazin online care sa te recomande in lumea evenimentelor!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design