site web companie

Creare site pentru companie

Ce este un site pentru companie?

Site-ul de prezentare al unei companii este portretul acesteia in mediul online. De la descrierea companiei si formalarul de contact, pana la continut variat sau specific, la prezentarea personalului sau la diferite tipuri de pagini de comunicare cu clientii sau cu proprii angajati, website-ul dvs poate fi un puternic instrument de organizare, promovare si prezentare atat in mediul online, cat si cu beneficii majore in mediul offline. Astazi, oamenii comunica si se informeaza pe internet – stim acest lucru si dorim sa fim alaturi de dvs in crearea site-ului care sa va reprezinte in totalitate.

Cui ne adresam?

Avem experienta in colaborarea cu diferiti clienti din mai multe domenii de activitate. Va punem la dispozitie crearea unui site de prezentare pentru compania dvs, oferindu-va expertiza, personalizarea site-ului si indeplinirea unor functii online specifice, indiferent de tipul de companie pe care o detineti, dintre care putem enumera:

  • companii nationale sau multinationale,
  • corporatii,
  • companii private,
  • companii de stat,
  • companii publice,
  • societati pe actiuni,
  • organizatii sau asociatii,
  • incubatoare (de afaceri, de strat-up),
  • diverse tipuri de societati sau intreprinderi.

De ce ar trebui sa ai un site pentru companie?

Imaginea companiei dvs este o prioritate in momentul construirii unui site de prezentare. Agentia noastra va ofera un website personalizat, optimizat si customizat intocmai sa va reprezinte. Continutul site-ul dvs trebuie sa fie unul reprezentativ pentru compania pe care o promovati, personalizat, care sa se distinga pe piata si pe canalele digitale de promovare.

Cum iti poate fi de folos un site pentru companie?

Site-urile de companii oferite de SVO sunt un adevarat instrument de management, promovare si informare. Acestea pun la dispozitie pentru dvs panou administrativ pentru o cat mai usoara folosinta, au design responsive (pentru a fi vizualizate pe toate device-urile) si personalizat (adaptat nevoilor si esteticii companiei dvs), elemente interactive, elemente grafice animate customizate special pentru dvs si, nu in ultimul rand, suport tehnic si mentenanta. In categoria de content, SVO va poate oferi servicii de creatie cum ar fi: copywrite, grafica (digitala si ilustratie), logo design, branding, creare de continut digital.

Cum pot promova noul site?

Svo Web Design Agency va pune la dispozitie o echipa profesionista de marketing online. Aceasta echipa va poate ajuta sa definiti segmentul tinta si cum sa ajungeti cel mai rapid la acesta. Poate elabora startegii si va poate ajuta sa derulati campanii eficiente de promovare prin retele de socializare, campanii PPC sau campanii de newsletter.

Cu ajutorul serviciilor de Optimizare Site va puteti asigura o pozitie de top pe listele de rezultate generate de motoarele de cautare.

Pot beneficia de expunere internationala?

Da. In acest sens trebuie sa puneti la dispozitia utilizatorului un site ce ofera posibilitatea de a comuta limba implicita in care este expusa informatia, intr-o alta limba. Acest lucru se poate realiza prin implementarea functiilor multi-language. De asemenea va putem ajuta sa achizitionti un domeniu relevant pentru o astfel de situatie (de exemplu .com).

In cat timp poate fi gata un site pentru companie?

Va putem oferi un raspuns exact la aceasta intrebare dupa o prima discutie din care vrem sa intelegem viziunea dvs legata de produsul final. Astfel putem determina gradul de complexitate al site-ului solicitat.

Un site cu functii de baza poate fi gata in mai putin de 15 zile, iar realizarea unui site complex poate sa dureze 45-60 zile sau mai mult. In oricare din variante, noi ne straduim sa va oferim produsul solicitat in cel mai scurt timp posibil.

Site web companie

Alege un site usor de gestionat cu design ce reprezinta compania ta.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design