ce inseamna SEO
POWERED BY SVO

CE INSEAMNA OPTIMIZARE SITE SAU SEO?

Indexarea organica sau optimizare site pentru motoare de cautare (SEO – search engine optimisation) implica crearea unui web site corect marcat, care ofera informatii clare atat pentru utilizatori, cat si pentru motoarele de cautare.

Optimizarea SEO a site-ului implica imbunatatirea codului site-ului si a continutului acestuia pentru a-l ajuta sa apara cat mai aproape de partea de sus a listelor de rezultate afisate de motoarele de cautare pentru cuvintele cheie relevante. Acesta va implica, de asemenea, o lucrare „off page” pentru a va promova web-site-ul, ajutand motoarele de cautare sa il considere mai important/relevant raportat la cuvintele cheie.

PRET OPTIMIZARE SITE

SEO Tehnic realizat profesional
* Preturile nu contin TVA.

Optimizare SEO

Nivel 1

In urma interventiei, motoarele de cautare Google si Bing afla de existenta site-ului si date de contact si isi fac o idee despre domeniul de activitate.

199 €

199 €

Optimizare SEO

Nivel 2

In urma interventiei, motoarele de cautare Google si Bing afla de existenta site-ului, datele de contact, isi fac o idee despre domeniul de activitate si incep sa inteleaga gama de produse sau serviciile pe care le oferiti.

399 €

399 €

Optimizare SEO

Nivel 3

In urma interventiei, motoarele de cautare Google si Bing afla de existenta site-ului, datele de contact, inteleg structura site-ului si produsele sau serviciile pe care le oferiti, iar ulterior site-ul incepe sa inregistreze trafic organic.

659 €

659 €

Optimizare SEO

Nivel 4

In urma interventiei, motoarele de cautare Google si Bing afla de existenta site-ului, de locatia fizica, datele de contact, inteleg structura site-ului si produsele sau serviciile pe care le oferiti, iar ulterior site-ul incepe sa inregistreze trafic organic pe cuvinte cheie relevante si creste in rank

1329 €

1299 €

Andreea Profir
Andreea Profir
Read More
Great job, highly professional. Quick delivery with high attention to details. I am very satisfied with svo.ro experience.

PE TERMEN LUNG, OPTIMIZAREA SEO OFERA BENEFICII ENORME

Vizibilitate

Vizibilitatea ridicata inseamna promovarea brand-ului.

Credibilitate

Pozitiile de top din motoarele de cautare va sporesc credibilitatea.

Clienti

Pozitiile de top din motoarele de cautare genereaza trafic web mai relevant.

Randament

Pe termen lung ofera, de obicei, cel mai bun randament al investitiei.

Site-ul dvs. este foarte vizibil? Este afisat in partea de sus a rezultatelor cautarii pentru cautari relevante? Aveti suficiente cereri/cautari?

Daca raspunsul la oricare dintre cele de mai sus este NU, atunci contactati-ne pentru o discutie despre modul in care va putem ajuta cu optimizarea site-ului.

OPTIMIZARE SITE

"Sunt confuz cu atatea sfaturi despre optimizare site si SEO"

Urmatoarele pot fi utile:

Optimizarea SEO necesita timp pentru a fi realizata corect. Nu poate fi automatizat si „ofertele gratuite” sau „oferte ieftine” atasate pachetelor de gazduire sau web design nu vor obtine rezultate. Majoritatea acestor „oferte” sunt utilizate pentru a atrage clienti, nu pentru a oferi un servicii SEO eficiente.

Majoritatea sfaturilor gratuite de pe site-uri web sunt simpliste sau depasite. Nicio companie de optimizare SEO nu va face publice tehnicile exacte pe care le utilizeaza pe pietele competitive pentru a obtine clasamente de top sau nu va oferi informatii despre cei mai de impact factori care influenteaza algoritmii motoarelor de cautare. Sfaturile gratuite sunt un inceput. Feriti-va de sfaturile invechite – de ex. vechile sfaturi privind strategia de linking ar putea afecta clasamentul site-ului dvs. web. 

analytics

Stiai ca

Se spune ca Google are peste 300 de factori in componenta algoritmului de afisare a rezultatelor, ceea ce a creat numeroase polemici legate de tacticile folosite pentru SEO, in randul webmaster-ilor. Iar intr-un sondaj de opinie, peste 120 de experti in SEO au oferit opinii despre importanta a peste 80 de factori de ranking.

Optimizare pentru motoare de cautare – Wikipedia