site web cabinet psihologie

Creare site pentru cabinete individuale

Ce este un site pentru cabinet individual?

Un site de prezentare al cabinetului dvs (din orice domeniu de astfel de activitate) este recomandat in piata comerciala actuala, prezenta online fiind un factor decizional extrem de important in comportamentul clientilor. Va oferim site-uri de prezentare personalizate, punandu-va la dispozitie servicii de optimizare SEO pentru a beneficia de o cat mai buna pozitie in listele motoarelor de cautare.

Cui ne adresam?

Agentia noastra are experienta in diverse colaborari si poate realiza un site de prezentare pentru unul dintre tipurile de cabinete enumerate si nu numai: cabinet de psihologie, de psihiatrie, de psihoterapie, de fizioterapie si kinetoterapie, cabinet stomatologic, laboratoare de tehnica dentara, de radiologie si imagistica, de dermatologie, cabinet de medicina muncii, de medicina estetica, de masaj si wellbeing, de consultanta, coaching si formatori,  de terapii alternative/holistice, de acupunctura si medicina chineza.

De ce ar trebui sa ai un site pentru cabinetul tau?

Un website de prezentare poate fi privit ca o urgenta de strategie de marketing in contextul pietei actuale – potentialii clienti au dezvoltat noi obiceiuri si rutine in mediul online, luandu-si prin intermediul internetului toate informatiile necesare pentru un prim contact spre indeplinirea unei nevoi. Prezenta in mediul online a cabinetului dvs poate fi privita deja ca o necesitate.

Cum iti poate fi de folos un site?

Datorita experientei pe care am capatat-o, va punem la dispozitie diferite servicii online care sa va ajute in practica dvs si sa faciliteze o cat mai buna si mai clara comunicare cu potentialii dvs clienti. Va oferim o larga gama de servicii specifice mediului online: servicii de mentenanta, creare de continut, servicii de grafica si design personalizate nevoilor cabinetului dvs, servicii de promovare online (marketing si produse media). In plus, pe site-ul dvs va putem crea formulare de contact sau orice alt tip de formular online, pagina de programari pentru clienti, pagini de testare si diagnosticare online. Ne adaptam cerintelor si nevoilor cabinetului dvs.

Cum pot promova noul site?

Avem o echipa profesionista de marketing online ce va poate ajuta cu elaborarea  strategiilor de marketing si derularea eficienta a campaniilor de promovare – fie ca este vorba de Campanii PPC, Campanii prin Retelele de Socializare si/sau campanii de newsletter. De asemenea va punem la dispozitie servicii de optimizare SEO – prin aceste servicii urmarim o pozitionare cat mai buna a site-ului cabinetului dvs. in lista de rezultate oferita de motoarele de cautare.

Pot beneficia de expunere internationala?

Da. Optati pentru un domeniu cu extensie relevanta in acest sens (ex: .com) si pentru functiile multi-language pe care le punem la dispozitie – acestea au rolul de a da posibilitatea utilizatorilor site-ului sa comute limba in care este afisata informatia din site, intr-o alta limba.

In cat timp poate fi gata site-ul?

Termenul de livrare variaza in functie de complecitatea site-ului solicitat intre 15 zile si 45 sau mai mult daca este vorba de o platforma foarte complexa. Raspunsul exact la aceasta intrebare in putem transmite in urma unei discutii din care sa intelegem ce asteptari aveti de la site-ul dvs.

Site web pentru cabinet individual

Alege un site web care sa reprezinte afacerea ta - un instrument de marketing menit sa atraga clienti.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design