exemplu 7 - creare site medical / farma

Creare site medical / farma

Ce este un site profesional medical / farma?

Un website realizat profesional pentru domeniul medical se adreseaza furnizorilor de produse, servicii sau aparatura medicala: clinica, centru medical, spital, farmacie, producator / importator / distribuitor farmaceutice sau sau altor entitati din domeniul medical, fiind un mijloc excelent de promovare online a bunurilor sau serviciilor pe care le ofera.

Specialistii nostri in web design se pot ocupa de crearea unui site medical performant, personalizat cu automatizari si functii specifice domeniului.

Acesta poate contine formulare specifice, sisteme de programare online, catalog servicii, baze de date clienti / pacienti, functii care sa va ajute sa gestionati activitatea dumneavoastra cu mai mare usurinta.

SVO va poate asigura totodata servicii de promovare online pentru site-ul web. Echipa noastra de marketing este specializata in crearea de strategii eficiente.

Cui ne adresam?

SVO Web Design Agency este o companie cu experienta in crearea site-urilor web pentru promovarea produselor sau serviciilor. Realizare site specializat in domeniul medical / farmaceutic este destinat entitatilor precum:

 • clinica medicala;
 • farmacie;
 • clinica chirurgie plastica;
 • spital;
 • centru medicina muncii;
 • centru medical de recuperare;
 • producator sau distribuitor de aparatura medicala;
 • producator sau distribuitor farmaceutice;
 • magazin online aparatura medicala;
 • importator farmaceutice sau aparatura medicala;
 • librarie medicala online;
 • centru medical de analize;
 • centru medical de radiologie-imagistica;
 • clinica pediatrie;
 • centru ingrijiri paliative;
 • clinica de cardiologie;
 • clinica de ortopedie;
 • clinica de medicina de familie;
 • centru de medicina sportiva;
 • clinica de medicina interna;
 • clinica ORL;
 • centru de chirurgie oftalmologie;
 • cercetare medicala;

si altele

De ce ar trebui sa ai un site medical specializat?

Un site in domeniul medical / farmaceutic realizat profesional este un instrument eficient de promovare online. Zi de zi un numar din ce in ce mai mare de persoane acceseaza motoarele de cautare online pentru a gasi sau compara produse sau servicii din sfera medicala, iar site-ul dvs trebuie sa isi faca simtita prezenta.

O promovare pentru servicii sau produse medicale eficienta necesita crearea unui site web. Acesta trebuie sa ofere posibililor beneficiari informatii clare si usor accesibile.

O serie de functii specifice: sistem de programare online, magazin online, catalog online, formular de contact, chestionar pacienti, chestionar calitate servicii, chestionar evaluare stare de sanatate, baze de date pacienti, accesul pacientilor la  rezultate analize, galerie foto, galerie video, si multe altele, pot fi inglobate in platforma pentru a va ajuta in activitatea pe care o desfasurati.

Un web design profesional al site-ului din domeniul medical este esential pentru a va evidentia in mediul online. SVO Web Design Agency va pune la dispozitie o echipa completa ce va poate furniza servicii profesionale de proiectare / realizare site web, promovare, mentenanta si alte servicii menite sa va ajute in dezvoltarea unei afaceri de succes.

Cum iti poate fi de folos un astfel de site?

Persoanele interesate de produse, servicii sau aparatura medical cauta informatii online. Este cea mai comoda metoda de informare si un bun instrument de comparare a ofertelor.

Un website usor navigabil, cu web design ce reprezinta afacerea, de impact si usor accesibil de pe orice dispozitiv (responsive) poate incuraja potentiali clienti / pacienti sa apeleze la serviciile dumneavoastra. 

Totodata, prin intermediul website-ului va veti putea promova serviciile si veti putea gestiona cu usurinta programarile sau comenzile, dupa caz. 

Agentia de web design SVO este specializata in crearea de site-uri performante, si concept grafic personalizat. 

Ne ocupam cu crearea de website-uri responsive, care functioneaza si arata la fel de bine pe orice dispozitiv de pe care e accesat telefon, tableta, computer. 

Serviciile profesionale de web development, web design si promovare, pot genera cresteri semnificative in vizibilitatea online. Astfel se maresc considerabil si premisele de dezvoltare a afacerii dumneavoastra in domeniul medical.

Cum poti promova un site medical?

Un site web are nevoie sa fie cat mai vizibil online, pentru a atrage cat mai multi potentiali clienti / pacienti de servicii si produse din sfera medicala / farma.

SVO Web Design Agency va poate asigura servicii profesionale de promovare online precum:

 Acestea faciliteza accesul unui numar cat mai mare de potentiali clienti la ofertele dumneavoastra.

Cresterea numarului de vizitatori ai website-ului este esentiala in dezvoltarea afacerii dumneavoastra in domeniul medical, iar echipa noastra de marketing online va poate oferi servicii eficiente in acest sens .

Poti beneficia de expunere internationala?

In cazul in care va doriti sa comericalizati bunuri sau servicii la nivel international, sau sa va faceti cunoscut online in intreaga lume, prezenta online internationala site-ul dumneavoastra trebuie sa indeplineasca doua conditii suplimentare: sa beneficieze de un domeniu cu extensie relevanta in acest sens si sa ofere vizitatatorilor posibilitatea de a comuta limba in care este afisata informatia in site.

In acest sens, va putem asista in alegerea sau achizitionarea domeniului potrivit.

Web developer-ii SVO pot adauga functia multilanguage platformei dumneavoastra. Cu ajutorul acesteia, limba implicita a website-ului poate fi schimbata de catre utilizator cu usurinta. Astfel, vizitatorii site-ului, vorbitori ai altor limbi, vor intelege corect informatia oferita. 

Apeland la specialistii nostri in marketing online, va puteti asigura vizibilitate online optima pe pietele tinta.

In cat timp poate fi gata site-ul?

Durata de construire a unui website variaza in functie de complexitatea acestuia.  Perioada minima de lucru este de aproximativ 15 zile. Cu cat functiile specifice domeniului medical / farma pe care doriti sa le inglobeze site-ul sunt mai numeroase sau mai complexe, cu atat creste si perioada necesara construirii acestuia.

In momentul in care vom avea aceste informatii, va vom putea informa cu privire la data de predare.

Site web medical

Alege metoda eficienta de promovare online a afacerii tale. Alege web design profesional!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
SVO Web Design Agency

Alte modele web design