website prezentare

Beneficiile unui site de prezentare cu web design unic

Cuprins Articol

O strategie pentru crearea unui site de prezentare trebuie sa se regaseasca in orice business plan, mai ales pentru afacerile aflate la inceput de drum deoarece aceasta va ajuta la cresterea notorietatii afacerii dumneavoastra in cel mai scurt timp. Insa, solutia de creare site prezentare trebuie sa intruneasca cateva aspecte tehnice pentru o buna indexare in motorul de cautare Google, dar si sa valorifice brandul in sine, sa prezinte numeroase functionalitati si sa aiba un web design memorabil.

Pentru ca afacerea dumneavoastra sa aiba succes nu doar offline, ci si online va prezentam mai jos cateva motive si statistici care demonstreaza necesitatea achizitionarii unui serviciu de creare site prezentare:

schita creare site prezentare
In 2021 orice afacere are nevoie de un site de prezentare cu un web design unic

9 beneficii creare site prezentare pentru o afacere

 1. Afacerea dumneavoastra va deveni cunoscuta si in mediul online. Apeland la solutia de creare site de prezentare si web design, potentialii clienti va vor putea gasi si in mediul online, iar acestia vor avea posibilitatea de a afla mai multe nu doar despre brand, dar si despre serviciile pe care le puneti la dispozitie, ofertele momentului sau modalitatile de a intra in legatura cu dumneavoastra prin rubrica de contact.

 2. Potentialii clienti trebuie sa aiba incredere in brandul dumneavoastra, iar un site de prezentare realizat profesional, cu un web design atragator va va garanta aceasta credibilitate. Multi dintre acestia vor dori sa afle despre istoria afacerii, expertiza si specializarile businessului.

  Pentru multi vizitatori, experienta unei firme in domentiu este extrem de relevanta si reprezinta o modalitate prin care acestia aleg sa colaboreze sau nu cu o anumita firma.

  Crearea unui site de prezentare cu un web design modern este o modalitate exceptionala de a incuraja vizitatorii sa va cunoasca mai bine, dar si de a stabili o apropiere de brandul dumneavoastra..

 3. Afacerea dumneavoastra va beneficia de optimizare SEO (Search Engine Optimization), fiind astfel usor de gasit, pe motoarele de cautare. Folosind cuvintele cheie potrivite si tehnici specifice SEO, afacerea dumneavoastra va putea fi gasita mult mai repede de persoanele interesate de serviciile pe care le puneti la dispozitie.

 4. Folositi canalele de social media pentru a atrage mai mult trafic pe site-ul dumneavoastra. Facebook, Instagram, LinkedIn sau Google Business sunt generatori importanti de trafic pentru websiteul companiei.

  Prin setarea unor campanii specifice veti putea capta atentia persoanelor ce cauta servicii si solutii in domeniul dumneavoastra de activitate.

 5. Prin crearea unui site de prezentare veti putea anunta si impartasi cele mai noi informatii, oferte sau servicii puse la dispozitie. De fiecare data cand le veti oferi clientilor o noua solutie, veti avea posibilitatea de a o promova si oferi noi informatii despre aceasta pe site.

 6. Dezvoltarea unui blog este, de asemenea, foarte importanta. Publicati regulat articole relevante pentru domeniul dumneavoastra de activitate si tratati subiecte de interes pentru publicul tinta.

  Astfel, persoanele interesate va vor considera o sursa de informatii de referinta pentru segmentul sau nisa dumneavoastra.

 7. O rubrica de testimoniale video sau recenzii va spori increderea vizitatorilor in brand. De aceea este recomandata incurajarea utilizatorilor de a posta recenzii pozitive atat pe site, cat si pe canalele de social media, creascand astfel credibilitatea afacerii dumneavoastra si interactiunea dintre utilizatori si brand.

 8. Un alt beneficiu al serviciului creare site prezentare este cresterea gradului de profesionalism in ochii vizitatorilor. Puteti scoate in evidenta si etala pe site diplome si premii pe care firma sau angajatii dumneavoastra le-au castigat in domeniu.

  De asemenea, in momentul in care detineti un web site aveti posibilitatea de a va crea o adresa de email branduita (numeletau@numelesiteului.ro) care va spori gradul de profesionalism al corespondentei, mai ales daca in trecut ati folosit o adresa de email personala.

 9. Serviciul de creare site prezentare nu trebuie sa ramana doar in folosul vizitatorilor dumneavoastra! Puteti crea o sectiune care nu poate fi accesata de vizitatori, dar care poate fi accesata de angajatii dumneavoastra cu user si parola.

  Aici se pot incarca materiale cu instructiuni, formulare interne sau puteti face anumite automatizari in cadrul companiei pentru a fluidiza/simplifica procese sau pentru a renunta la birocratie. Cu ajutorul acestora va puteti usura semnificativ munca si intreaga echipa poate fi la curent cu noile informatii.

Ce afaceri au nevoie de serviciul creare site prezentare?

Atat afacerile aflate la inceput de drum, cat si businessurile cu experienta in domeniul in care activeaza, au nevoie de servicii creare site. Astfel veti ocazia de a deveni un competitor mai puternic pentru concurenta si puteti atrage clienti din mai multe surse (online si offline).

Cum ar trebui sa arate siteul de prezentare?

In primul rand, un site de prezentare sa aiba un web design modern si sa fie 100% responsive. Acesta poate contine bannere interactive, animatii, grafice, fisiere video si imagini care sa ofere informatii atat despre companie, cat si despre serviciile oferite sau modalitati de contact.

Procesul de creare site de prezentare trebuie sa urmareasca si cele mai noi tendinte in web design si sa aiba un concept grafic atractiv, unic. De asemenea, este foarte important ca siteul de prezentare sa fie securizat si sa respecte identitatea brandului, punand-o in valoare prin toate elementele posibile.

Websiteul dumneavoastra trebuie nu doar sa arate bine, dar sa si functioneze perfect, atat pe desktop, cat si pe dispozitive mobile sau tablete. De aceea, noi va recomandam sa apelati la o firma ce ofera servicii de creare site de prezentare si sa evitati exercitiile DIY daca va doriti un site profesionist.

site prezentare responsive
Siteul de prezentare trebuie sa fie responsive

Statistici site de prezentare:

In perioada 2020-2021, numeroase businessuri au fost nevoite sa isi dezvolte o prezenta online si sa se adapteze cat de mult posibil noilor conditii impuse de pandemie.

Aceasta tranzitie de la mediul offline la cel online a reusit sa mentina sau chiar sa ridice numeroase industrii.

 • In 2021 este absolut necesar ca un business la inceput de drum sa apeleze la o firma care pune la dispozitie solutii de creare site de prezentare. A fost demonstrat ca 51% dintre firmele care au un astfel de site au inregistrat cresteri substantiale in interactiunea clientilor cu brandul;
 • Mai mult de 50% din traficul unui site este adus de cautarile pe Google;
 • 84% dintre vizitatori sunt de parere ca un site web ofera credibilitate oricarui business;
 • 90% dintre utilizatori folosesc internetul pentru a descoperi afaceri locale;
 • Conversiile realizate de pe mobil sunt cu 64% mai mari decat cele de pe desktop;
 • Culori precum albastru, negru si rosu-portocaliu folosite pentru web design genereaza conversii;
 • Utilizatorii vor interactiona de doua ori mai mult cu un brand atunci cand folosesc telefonul mobil

  SURSA: Fit Small Business

Cat costa pachetul creare site de prezentare?

Va punem la dispozitie numeroase pachete creare site de prezentare care sa se plieze pe nevoile dumneavoastra, dar si pe bugetul alocat unui astfel de proiect.

Astfel, puteti incepe dezvoltarea prezentei dumneavoastra online cu un website mai putin complex, care se poate dezvolta pe parcurs sau puteti alege varianta PRO pentru a putea beneficia inca de la inceput de toate functionalitatile pe care firma noastra le pune la dispozitie.

Insa, daca nici unul dintre planurile noastre nu este potrivit, putem realiza un plan personalizat pentru afacerea dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina de contact si sa completati formularul in care sa ne explicati cerintele dumneavoastra.

SVO va poate oferi servicii in domeniul web design, SEO, creare site sau animatie pentru a pune pe picioare un proiect unic, care sa atraga atat vizitatori, cat si potentiali clienti interesati de specificul afacerii dumneavoastra.

SVO Web Design Agency BLOG

Alte articole